Cihangir sokakları Esin Övet'e ağlıyor (!)

Semt sakinleri mutsuz, semt sakinleri perişan, semt sakinlerinde gözyaşları sel. Çünkü semtin gururu, Esin Övet, Cihangir’den taşındı...

Cihangir sokakları Esin Övet'e ağlıyor (!)
MEDYANIN ELLİ TONU'nun haberi...

Semt sakinleri mutsuz, semt sakinleri perişan, semt sakinlerinde gözyaşları sel. Çünkü semtin gururu, Türk basın tarihinin en güçlü kalemlerinden, gece hayatının duayen ismi, olmadığı zaman tüm gece küplerinde yokluğu hissedilen en popüler gazeteci Esin Övet, Cihangir’den taşındı.

Cihangir halkını derinden yaralayan bu taşınma haberini bugün HT Magazin’de her zaman önemli konular için ayırdığı köşesinden duyuran Esin Övet, hepimizi yakından ilgilendiren detaylara değinmeyi de ihmal etmedi! Bitmeyen koli bantlama seanslarından koliler açılınca kırılan bardaklara, taşıma şirketin muhteşemliğinden sosyal medyaya hiç bakamamasına kadar gerçekten çok çarpıcı konulara yer vermiş.

Eee kolay değil onun gibi Cihangir aşığı bir kadından bahsediyoruz.. Ama kesmeyecekmiş bağlarını Cihangir’le. Çok şükür ki sık sık oralarda olacakmış! Cihangir’den asla vazgeçmeyen bizler için ne büyük bir mutlulukkk! Hüznümüz bir nebze olsa da azaldı vallahi!

Eski eşyalarından kurtulup yeni eşyaların peşine düşen, şimdilerde ortopedik yatağı için sponsor aradığı iddia edilen, eski Converse ayakkabılarını ‘şans’ getirsin diye mahalleliye dağıttığı söylenen medarı iftiharımız gazetecimiz Esinimiz Övetimiz, nereye taşınmış peki?

Cenk Eren’in ‘Eski Nişantaşı sanki senin üstüne kurulmuş gibi!' dediği yere yeniden göçmüş Esin Övet.

Allah Nişantaşı halkına sabır versin; ay pardon Allah Nişantaşı halkının sevincini arttırsın inşallah!

MEDYANIN ELLİ TONU'NDA YER ALAN HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..