Çileden çıkaran konuk!..

Cenk Eren ve Şenay Düdek'i, medyum Sermin Tokuşçu çileden çıkardı. Ekran başındakilerin durumu da pek farklı değildi...

Çileden çıkaran konuk!..

Şenay Düdek, Kanal D’de Müge Anlı ile birlikte yaptıkları Dobra Dobra programında da Sermin Tokuşçu’yu konuk etmişti. Tokuşçu, o programda bazı medyumları ağır bir dille eleştirmiş hatta canlı yayında bağlananlara ’Hadi ordan’ diye bas bas bağırmıştı.

Tokuşçu, katıldığı bütün programlarda çelişkili ifadeleri ile dikkat çekiyor. İzleyenlerin ekran başında kafası iyice karıştığı gibi sürekli her söze müdahale eden tavrı ile de programa katılanların ve ekran başındakilerin sabır sınırlarını zorluyor.

Bugün yine aynı durum yaşandı ve bu kez Cenk Eren çileden çıktı. Saddam Hüseyin’in kızının 2002 yılında kendisine geldiğini ve seans yaptığını söyleyen Tokuşçu’ya Cenk Eren büyük tepki verdi. Eren "Türkiye’ye giriş yaptıklarında yanlarında Dışişlerinden kimse var mıydı? Yoktu, öyle mi? Ellerini kollarını sallayarak geldiler öyle mi? Siz yalan söylüyorsunuz. Bir ülkenin devlet başkanının kızı Türkiye’ye geliyor ve bundan devletin, dışişlerinin, valinin kimsenin haberi yok ve gelip seninle oturuyorlar öyle mi?" dedi.

Sermin Tokuşçu’nun ısrar etmesi hatta Tempo dergisine kapak olduğunu söylemesi Cenk Eren’i iyice çileden çıkardı.

Bu arada Sermin Tokuşçu’nun ne iş yaptığı da bir türlü anlaşılamadı. Şenay Düdek’in ’Medyum musun?’ sorusuna "Ben medyumum diyemem, astrologum da diyemiyorum. Benim branşım çok farklı. Bir insanın geleceğiyle ilgili, ön sezilerimi ortaya koyuyorum. Daha ziyade ikili ilişkilerde" cevabını verdi. Bu açıklama kaç kişiyi tatmin etti bilinmez!!!

İzlemek için videoya tıklayınız..

Konular Eski Arşiv