Demet Akalın, Çeşme'den servet değerinde villa aldı

Şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı müzisyen Erden Kınay’ın Çeşme Ayayorgi’deki villasını çok beğenince hemen yanındaki evi 2 milyon 700 bin lira vererek satın aldı.

Demet Akalın, Çeşme'den servet değerinde villa aldı

Okan Kurt'un borçları yüzünden İstanbul'daki evine haciz geldiği için kızının babasından boşanan şarkıcı Demet Akalın, Çeşme GloriaPark Evleri'nden villa satın aldı. Besteci- aranjör Erdem Kınay'ın İzmir'in Çeşme ilçesi Ayayorgi Koyu'nda bulunan evini gören ve çok beğenen Demet Akalın, kendisi de o bölgeden ev sahibi olmak istedi. Kınay'ın evinin yanındaki villanın satılık olduğunu öğrenen Akalın, 2 milyon 700 bin lira vererek villanın sahibi oldu.

İSTANBUL'DA DA KOMŞULAR

Yeni Asır Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine göre Demet Akalın ve müzisyen Erdem Kınay'ın İstanbul Acarkent'te de komşu oldukları öğrenildi. Boşansalar dahi birlikte yaşamaya devam eden Demet Akalın-Okan Kurt çifti, kızları Hira ile birlikte yaz sonuna kadar Çeşme'de kalacak.

İSTANBUL-İZMİR OTOYOLUNU KULLANDI, ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Demet Akalın, geçtiğimiz hafta Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan İstanbul-İzmir otoyolunu kullandı. Ünlü şarkıcı, bu seyahatinden dolayı yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi: "2 saatte dünya yol geldik. Dümdüz yol! Pahalı denildi de İtalya'da otobanlar adım başı para. Sadece bilginize." Akalın, yazısına nazar boncuğu simgesi ve Türk bayrağı koymayı da ihmal etmedi.