Demet Akalın ile Cenk Eren Twitter'da birbirine girdi!..

Şarkıcı Demet Akalın; Ajda Pekkan ve Ziynet Sali'den sonra bu kez de Cenk Eren'e sataştı...

Demet Akalın ile Cenk Eren Twitter'da birbirine girdi!..

Sanat camiasından yakın dostluklarıyla bilinen Cenk Eren ve Demet Akalın’ın twitter deki tartışmaları takipçileri üzerinde şok etkisi yarattı.

“Ahlaksız sevgili var mı tanıdığınız? Sevgilisinin aldığı evden karşı taraftan komisyon alan var mıdır?” mesajını yazdı ve Akalın’ı ima ederek “Aslında akıllı kızdır, kaç kere denedi olmadı ama herkesin bir sabrı var” diye ekledi. Daha sonra Eren, “Masum rolü oynayan yılan Demet ve mekanda erkekleri kesen sevgilisi Önder Bekensir konuşmaya bile değmez. Yılanlar sokar bir gün” şeklindeki bir yazıyı sayfasında retweet ederek, çift hakkında çok sert bir yorumda bulundu. Akalın da bu sözlere ağır bir yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, satın aldığı evden Bekensir’in komisyon aldığı iddiasına da “Çok merak ediyorsan, Bodrum’daki evi emlakçıdan almadık. Anladın ve kapa çeneni” diye yanıt verdi.

"Çok canımı sıkarsa adını vericem hala söylemiyosam diğer tarafa saygımdan eğer burda kafa iyiyken bi'şey yazıp sonra siliosa yavşaktır." Şeklinde yayınladığı twitleriyle devam etti!

Eren’in takipçileri tarafından büyük merak uyandıran bu twitler in hemen ardın dan Demet Akalın’ın Cenk Eren’i hedef alan twitleri ise,Cenk Eren in kastettiği kişilerin Demet Akalın ve Sevgilisi Önder Bekensir olduğu ile ilgili yorumlara neden oldu. Akalın’ın üst üste yayınladığı twitleri şöyle;

"Cenkkk eren kendine gel!!! Ciddden komiksinnn"

"Agzimi acarsam seni ne o s... Kurtarirrr nede s ailesi!!!!!!!!"

"Ggeceee kafam atarsa yazicammmm!!!"

"@cenkeren1 bilmem suan hic hos olmayan konusmalarin bbm tel geldi!sakinnnn cirkinlesmeyin ve beniii kavganiza karisdrmayin!sende istemzsn!"

İşte o çok şaşırtan diyaloglar...

Okumak için haberin diğer fotoğraflarına TIKLAYINIZ!..