DEMET AKALIN VE ECE ERKEN GECELERDE

Demet Akalın ve Ece Erken geçtiğimiz gece boyunca eğlence kulüplerini tek tek gezdi, Star TV'de yayınlanan Mega Magazin takip etti. Ayakligazete.com'un haberine göre, iki yakın dost Demet Akalın ve Ece Erken, birlikte birkaç kulüp gezdikten sonra ...

DEMET AKALIN VE ECE ERKEN GECELERDE

Demet Akalın ve Ece Erken geçtiğimiz gece boyunca eğlence kulüplerini tek tek gezdi, Star TV'de yayınlanan Mega Magazin takip etti. Ayakligazete.com'un haberine göre, iki yakın dost Demet Akalın ve Ece Erken, birlikte birkaç kulüp gezdikten sonra soluğu Nişantaşı'ndaki Scotch'da aldı.

Kız arkadaşlarıyla geldikleri mekanda gecenin geç saatlerine kadar eğlenen ikili, çıkışta oldukça keyifliydi. Ece Erken, Alişan'ın kendisine kumar borcu olduğunu söylemesinin ardından "Ona yemek borcum vardı, o da paraya çevirdi" diye konuşurken, Demet Akalın "Ben ona kefildim, borcu da sildirdim" diyerek kahkahalara boğuldu.

Bu sırada Demet Akalın aracına binerken mini elbisesinin azizliğine uğradı. Lüks cipinin direksiyonuna geçerken tedbiri elden bırakan Demet Akalın'ın iç çamaşırı gözler önüne serildi. İkili daha sonra kız arkadaşlarıyla birlikte mekandan ayrıldı.