Deniz Seki konser öncesi karnını doyurdu

Uzun zaman sonra Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkan sanatçının heyecandan karnı acıkmış olacak ki, kulisine sahneye çıkmadan önce bir porsiyon İskender Kebap getirtti.

Deniz Seki konser öncesi karnını doyurdu

Deniz Seki, iki yıl aradan sonra Avrupa yakasında verdiği ilk konserde sevenleriyle buluştu. “Soyadımı Sen yaz’’ isimli yeni şarkısını ilk kez Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’nde seslendiren Seki, hayranlarına "Aramıza yağmur girdi ama, buraya gelen herkese teşekkür ederim. Artık aramıza hiçbir şeyin girmesini istemiyorum" dedi.

"SOYADIMI SEN YAZ"

Seki’nin albüm öncesi sevenlerine hediye ettiği “Soyadımı Sen Yaz’’ şarkısı, dijital platformda ve tüm radyolarda çalınacak. Deniz Seki, Ezra-Tuba Çetin’in konser için özel olarak tasarladığı bir kostümle sahneye çıktı. Seki, ilk şarkısının hemen ardından kostümünü değiştirdi. Sahnede bol bol dans eden sanatçı eski ve yeni şarkılarından birçok parça seslendirerek seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

KONSER ÖNCESİ İSKENDER

Konser boyunca dans eden ve hareketli şarkılar söyleyen sanatçının bir hayli kilo aldığı gözlerden kaçmadı. Uzun zaman sonra Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkan sanatçının heyecandan karnı acıkmış olacak ki, kulisine sahneye çıkmadan önce bir porsiyon İskender Kebap getirtti.

HABERTÜRK