Deniz Seki'nin yapımcısından şok açıklamalar!

Canlı yayınlanan bir dedikodu programına telefonla konuk olan Deniz Seki'nin yapımcısı Bülent Seyhan; canlı yayında Deniz Seki hakkında iddianame hazırlayan ve karar veren Ağır Ceza Mahkemesi'ni alenen tahkir ve tenkit etti...

Deniz Seki'nin yapımcısından şok açıklamalar!
DENİZ SEKİ’NİN YAPIMCISI KONUŞTU!

6 yıllık hapis cezası kesinleşince kayıplara karışan Deniz Seki'nin, kararı öğrenince yapımcısı Bülent Seyhan'ı aradığı iddia edilmişti…

Seyhan bu sabah canlı yayınlanan bir dedikodu programına telefonla bağlandı ve Deniz Seki hakkında konuştu...

”DENİZ SEKİ’NİN NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYORUM”

"Deniz Seki 'Kaçmayacağım' diyor. Türkiye’nin büyük değerlerinden birisi. Biz bu değerleri öldürmeyip sahip çıkalım. Deniz Seki’nin nerede olduğunu bilmiyorum. İstediği zaman ortaya çıkar ve adalete teslim olur. Deniz’in adaletten kaçtığını düşünmüyorum."

”İÇİM YANIYOR”

"Deniz ile Cuma gününden beri konuşmuyorum. Deniz çıkacak albümüyle hayata tutunmuştu. Aldığı fazla kilolardan bu albüm için kurtulmuştu. Tam hayatının en güzel dönemlerinden birinde başına böyle bir kabus geldi.”

AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NİN ALENEN TAHKİR VE TENKİT ETTİ!..


Yapımcı Seyhan; canlı yayında Deniz Seki hakkında iddianame hazırlayan ve karar veren Ağır Ceza Mahkemesi'ni alenen tahkir ve tenkit ederek şaşkınlık uyandırdı.

Seyhan "Kanunların neyine bakacaksınız? Hırsızlar, ırz düşmanları, ülkeyi dolandıran herkes dışarda geziyor. Masum insanların, sanatçıların üzerine gidiliyor. Kim karar vermişse o insanlar Deniz Seki'nin günahını işliyorlar. Bu adaletsizliktir. Adalet diye bir şey kalmamış. Türkiye elden gitti. O hakimler ve savcılar o kararları verilirken on defa düşünülmesi gerekiyor. İki tane adamın ağzından çıkan kararla bu insanın ölümü geliyor. Yazık bir şey. Suçsuz, günahsız insan içeri tıkılıyor. Adaletsizlik var. Ben Bülent Seyhan olarak bu adaletsizliğe isyan ediyorum."

Şimdi bir suç duyurusu niteliği taşıyan bu konuşmaların akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyor...

Bülent Seyhan'ın konuşmalarından kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...