Derya Baykal'ın Pera paylaşımına 'Maşallah' yorumları yağdı

Cem Öget ile mutlu bir evlilik sürdüren Müjgan Ferhan Şensoy, eylül ayında kızını kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Derya Baykal, üç aylık olan torunu Pera'nın fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak, "Nur pamuğum, anneannesinin gülü..." notunu düştü.

Derya Baykal'ın Pera paylaşımına 'Maşallah' yorumları yağdı

Türk tiyatrosunun duayen ismi Ferhan Şensoy, 31 Ağustos'ta yaşamını yitirmişti. 2004 yılında boşandığı oyuncu Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen Derya ve Müjgan adında iki kızı olan usta sanatçı, dedelik heyecanı yaşıyordu.

PERA 3 AYLIK

Babasının acısıyla sarsılan usta sanatçının kızı Müjgan Ferhan Şensoy ise altı gün sonra anne olmuştu. Şensoy ile Cem Öget'in kızları Pera, üç aylık oldu.

"NUR PAMUĞUM, ANNEANNESİNİN GÜLÜ..."

Derya Baykal, torununun fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Ünlü isim, gönderisine, "Nur pamuğum, anneannesinin gülü... Pera 3 aylık..." ifadelerini not düştü.

Baykal'ın paylaşımı yaklaşık 110 bin beğeni aldı.

Kullanıcılar Derya Baykal'ın gönderisine nazar boncuğu emojileri yağdırdı.

Derya Baykal'ın Pera paylaşımına 'Maşallah' yorumları yağdı

"ÇOK ŞÜKÜR, BİN ŞÜKÜR!"

Müjgan Ferhan Şensoy da kızının fotoğrafını, "3..2..1.. Pera... Canımız, gün ışığımız, her şeyimiz 3 aylık oldu! Çok şükür, bin şükür... Herkese, tüm yavrulara sağlık, mutluluk diliyoruz!" notuyla yayınladı. 

Derya Baykal'ın Pera paylaşımına 'Maşallah' yorumları yağdı - Resim : 2