Dijital sigorta platformundan ‘Kaskonu Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde’ kampanyası

sigortaladım.com, kasko poliçesini kredi kullanarak alanlara 3 ay sonra ödeme fırsatı sunan ‘Kaskonu Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde’ kampanyasını duyurdu.

Dijital sigorta platformundan ‘Kaskonu Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde’ kampanyası

Kampanya kapsamında kasko veya trafik sigortası poliçesi alanlar market ve akaryakıt hediye çekinden veya kasko satın alanlar ücretsiz araç muayene fırsatından da yararlanabiliyor.

Kasko poliçesi alımını kolaylaştıran kampanya Fibabanka iş birliğiyle hazırlandı. Kampanya ile kasko poliçesi alımını sigortaladım.com’dan kredi kullanarak alanlara 3 ay sonra ödeme imkanı sunuluyor. İnternet üzerinden online veya çağrı merkezinden 10 bin TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında kasko poliçesi satın alımını kapsayan kampanya 11 Aralık 2023 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

HEDİYE MARKET VE AKARYAKIT ÇEKİ KAMPANYALARI 2024 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

Sektörün öncü şirketleri ve markalarıyla iş birliği yapan sigorta platformunda hediye market ve akaryakıt çeki kampanyaları devam ediyor. Seçilen kasko ve trafik sigortası ürününün türü ve poliçe primine göre 1000 TL’ye kadar market veya akaryakıt çeki kazanma imkanı 2024 yılı sonuna kadar sürüyor.


Dijital sigorta platformundan ‘Kaskonu Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde’ kampanyası


Kullanıcıya dijital hediye kodu olarak sunulan hediye çeki, poliçe başlangıç tarihinden 45 gün sonra sigortaladım.com’da teklif görüntüleme için kullanılan GSM numarasına SMS olarak gönderiliyor ve kodun gönderildiği gün poliçenin aktif olması gerekiyor. Dijital hediye kodu 1 yıl boyunca kullanılabiliyor.

KASKO POLİÇESİ ALIMINA 1.821 TL’LİK TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENESİ HEDİYE

Kasko poliçelerini sigortaladım.com üzerinden satın alan araç sahiplerine özel ücretsiz TÜVTÜRK araç muayene hizmeti kampanyası da devam ediyor. Çağrı merkezinden veya online olarak 6.000 TL üzerindeki tüm kasko alımlarında geçerli kampanya kapsamında platform kullanıcıları, 2024 yılında 1.821,64 TL olacak olan araç muayene işlemini ücretsiz olarak yaptırabiliyorlar.

Kampanyadan faydalanmak için kasko poliçesinin 1 yıl aktif olması gerekiyor ve TÜVTÜRK araç muayene hakkı, satın alınan kasko sigortası poliçesinin sona erdiği gün, poliçede yer alan aracın plakasına tanımlanıyor. Şimdi al 3 sonra öde kredi kampanyasından yararlananlar, market veya akaryakıt hediye çeki kampanyasından veya ücretsiz araç muayene kampanyasından faydalanabiliyorlar.

DHA