Dikkat Nükhet ısırabilir!!!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin 15. yıl etkinliklerinde sahne alan Nükhet Duru, basın mensuplarının görüntü almasını yeterli bulunca, bakın onları nasıl ikaz etti!!!

Dikkat Nükhet ısırabilir!!!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) 15. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen yeni yıl yemeğinde ünlü sanatçı Nükhet Duru sahne aldı. Güzelliği ve dansıyla göz kamaştıran Nükhet Duru, şarkılarıyla da davetlilere müzik ziyafeti verdi.

CBÜ'nün Anemon Oteli'nde düzenlediği yemeğe Vali Refik Arslan Öztürk ile Belediye Başkanı Bülent Kar eşleriyle katılırken, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü'nün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Canlı müzik eşliğinde yenilen yemeğin ilerleyen dakikalarında, davetlilerin merakla beklediği ünlü sanatçı Nükhet Duru sahne aldı. Alkışlarla karşılanan ünlü sanatçı, kırmızı kıyafeti ve güzelliğiyle adeta göz kamaştırdı.

Manisa'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Nükhet Duru, birbirinden güzel şarkılarıyla geç saatlere kadar Manisalılara adeta müzik ziyafeti verdi. Gecenin sonunda CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, unutulmaz bir gece yaşattığı için sanatçıya teşekkür etti.

Bu arada basın mensuplarının görüntü almasını yeterli bulan Nükhet Duru "Sizleri ısırmadan önce sevgi ile uğurluyorum" dedi.

Konu ile ilgili haberi görüntülemek için "Video" butonuna basınız.

Konular Eski Arşiv