Direksiyondaki tehlike: Sibel Can

Direksiyon başında sürekli telefonla konuşup emniyet kemerini takmayan Sibel Can, suçu gazetecilere attı: 'Beni bu şekilde görüntülediğiniz için yakında ehliyetimi alacaklar'

Direksiyondaki tehlike: Sibel Can
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Sibel Can'ın cep telefonu bağımlılığı başına iş açtı! Direksiyon başında sürekli telefonla konuşan Can, kural ihlali yaparken birçok defa görüntülenmişti. Medyayı takip eden yetkililer, Sibel Can'a bu görüntülerinin ardından trafik cezası kesti. Önceki akşam Etiler'de yine seyir halindeyken telefonla konuşan Sibel Can, hem suçlu hem güçlüydü!

CEZA PUANLARI BİRİKTİ!

Can, kırmızı ışıkta durduğu sırada gazetecilere "Sürekli beni direksiyon başında telefonla konuşurken çekiyorsunuz, sizin yüzünüzden ehliyetimi alacaklar" dedi. Yeşil ışık yanınca yine telefonla konuşarak yoluna devam eden ünlü sanatçının, her zamanki gibi emniyet kemerinin de takılı olmadığı görüldü. Trafik yasasına göre; seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmanın cezası 92 lira ve sicile eklenen 10 ceza puanı. Emniyet kemerini takmamak da 15 ceza puanı ve 92 lira para cezası. Bugüne kadar en az 5 kere her iki kuralı ihlal ederken görüntülenen Sibel Can'ın korktuğu başına gelecek gibi görünüyor!

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

Önceki akşam trafik kurallarını bir kez daha hiçe sayan Sibel Can, direksiyon başında telefonla konuştu. Can, bu sırada görüntü alan gazetecilere de "Sizin yüzünüzden ehliyetimi alacaklar" diyerek sitemde bulundu.

Direksiyondaki tehlike: Sibel Can

Can, önceki akşam da yine araba kullanırken telefonla konuşuyordu.