Dizilerin bol aksiyonlu sahneleri

Bazı oyuncular aksiyon sahnelerinin hakkını vermek isterken işi abartıp rol arkadaşlarına fiziksel zararlar veriyor.

Dizilerin bol aksiyonlu sahneleri

Şiddet içeren sahnelerde kimi meslektaşının kaşını yarıyor, kimi okkalı bir Osmanlı tokadı atıyor. İşte o yıldızlar...

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA

BÜLENT İNAL: ‘Bitmeyen Şarkı’ adlı dizide başrol oynayan Bülent İnal, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen çekimlerde senaryo gereği rol arkadaşı Tuncer Salman’la yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Ancak İnal kendini rolüne fazla kaptırınca, Salman’a sert bir yumruk attı. Burnuna aldığı darbeyle yere yığılan Salman’a setteki sağlık ekibi müdahale etti. Buz kompleksi ile tedavi edilen oyuncunun burnundaki şişliğin inmesi için çekime iki saat ara verildi.

BACAĞINDAN VURDU

ZAFER ERGİN: Başarılı oyuncu Arka Sokaklar dizisinin çekimlerinde değişik silahlar kullandıklarını belirtti. Ergin, "Bir sahnede elimdeki silah yanlışlıkla ateş aldı ve rol arkadaşım Şevket Çoruh'u bacağından vurdum. Şevket hastanelik oldu" dedi.

O DA ACI ÇEKTİ

BAŞAK SAYAN: Yaprak Dö kümü' dizisinin Ceyda'sı Başak Sayan, Leyla'yı canlandıran Gökçe Ba hadır'ın kazara çenesini dağıttı. Ün lü oyuncu şiddete maruz kalması gereken bir sahnede bu kez rol arkadaşına karışı koyamadı ve Fahriye Evcen'den sağlam bir tokat yedi.

BOĞULMA TEHLİKESİ ATLATTI

ENGİN ALTAN DÜZYATAN: New York'ta Beş Minare filminde oynayan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan da rol arkadaşının şiddetine maruz kalan ünlülerden. Düzyatan; "Mahsun ile birlikte bir sahnemiz vardı. Beni küvetin içinde boğuyordu. Orada ^ kendisini biraz fazla kaptırınca ufak da • olsa boğulma tehlikesi atlattım" dedi.

KAŞINI PATLATTI

TOLGAHAN SAYIŞMAN: Elveda Rumeli'de 'Mustafa'yı canlandıran Tolgahan Sayışman, dizinin son bölümlerinin çekimleri sırasında çok Sar zorlandı. Vahide karakterinin ölüm sahnesinden çok etkilenen ve psikolojisi bozulan yakışıklı oyuncu, bu sefer de Dimitri'yi oynayan Luran Ahmeti'nin kaşını patlattı. Sayışman, bir kavga sahnesinin çekiminde rol arkadaşına sert bir yumruk atınca, ortalık kan gölüne döndü. Ahmeti'nin patlayan kaşına beş dikiş atıldı.

Batuhan Özkardeşler