Dobra Dobra Başladı...

Şenay Düdek'in enfes sunumuyla alıştığımız ve sevdiğimiz Dobra Dobra, Fox TV'de başladı... Şenay Düdek'in yeni partneri Cenk Eren..

Dobra Dobra Başladı...

Dobra Dobra Şenay Düdek ve Cenk Eren'in sunumlarıyla Fox TV ekranlarında yeniden start aldı. Şık dekoru, seviyeli sohbeti ile bambaşka bir nefesle izleyicilere sunulan programın ilk konukları Seren Serengil ve gazeteci Bekir Hazar'dı. Seren Serengil, Gülben Ergen ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunurken; Şenay Düdek program sonunda Serengil'e düğün hediyesi taktı. İzlemek için videoya tıklayınız..

********************************************************

Yıllar evvel İzmir Dalyan gazinosunun çalıştırıyorduk,gazino'nun mülk sahibi Feridun bey gazinosuna dalyan ismini büyük balık Dalyanları olduğu için koymuştu.İşte o tarihlerde tanıdım sevgili kardeşim Şenay Düdek'i... 70 yılların ortalarıydı.Genç,cabbar ve tutuğunu koparan ve aynı zamanda da haksızlığa asla prim vermeyen  bir kişiliği vardı ve rahmetli babalarımız'da yakın arkadaşlardı.Yıllar içinde bazı zamanlar bazı olaylara bakış açılarımızda farklı düşüncelerimiz oldu belki bazı zamanlar bir,birimizi kırdığımız anlar'da oldu.Ancak Şenay'ın beni öz ağabisi gibi sevdiğini ve değer verdiğine olan inancımı hiç bir zaman kaybetmedim ve asla şüphede etmedim.Yıllar geçti ve sevgili kardeşim mesleğinde geline bilecek en güzel yere geldi.Yanlız başına ve işine çok emek harcıyarak.Bu sabah değerli dostumuz Cenk Erenle birlikte FOX TV de yep,yeni bir DOBRA-DOBRA programına başladılar,pür dikkat izledim çünkü yaptığımız konuşmalarda " program esnasında  üst,üste konuşmalar " olmasın ki seyirci doğruları,yanlışları sakin bir şekilde öğrenebilsin demiştim ve dediğim gibide oldu.Şenayın 30 senelik gazetecilik tecrübesi ve konulara hakim olmasının yanında Cenk Eren'in gayet sakin ve düzgün cümlelerler kurararak antitezleri ve elbetteki konuklardan Bekir Hazar arkadaşımın olaylara getirdiği bakış açısı mükemmeldi.Seren Serengil'e gelince kendisini kutluyorum geçmişte kendi yapmış olduğu hatalarınıda ortaya koyarak,melekdaşlarını küçük düşürmeden,olaylara getirdiği eleştirilere aynen katılıyorum.Sonuç itibarıyle özlenen gerçek bir magazin programı başladı hepinizi kutlarım.Yolunuz açık olsun.

                               SACİT ASLAN

Konular Eski Arşiv