Doğa Rutkay: "Kafamda hiç 'çocuk' düşüncesi yoktu"

2014’te Kerimcan Kamal ile evlenen ve 2018 yılında ikiz bebekleri Piraye ile Rutkay Kerim'i kucağına alan oyuncu Doğa Rutkay Kamal, samimi açıklamalarda bulundu.

Doğa Rutkay: "Kafamda hiç 'çocuk' düşüncesi yoktu"

Oyuncu Hakan Bilgin'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Rutkay, bilinmeyenlerini anlattı.

"EVLENMEK BENİM İÇİN ZİNCİRE VURULMAKTI"

"Kerimcan'ı görene kadar evlilik hissi bana hiç gelmemişti" diyen Doğa Rutkay, "Lise 2’den beri kendi evinde yaşayan biri olarak, evlenmek benim için büyük bir zincire vurulmaktı" dedi.

42 yaşındaki ünlü oyuncu, "Aşkımız başladığında kafamda hiç çocuk düşüncesi yoktu. Zaten çiftlere, bebek baskısı yapmak bana göre terör ama Kerimcan 'Sen artık anne olmalısın’ deyince, kendimi emzirirken hayal ettim ve 2-3 ay sonra hamile kaldım" şeklinde konuştu.

İşte Doğa Rutkay Kamal'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

"Flört konusunda çok şanslıydım. Genç kızlığımın keyfini yaşadım.

Ömrümün sonuna kadar annem Nuran Duru ve babam Rutkay Aziz'e minnettar kalacağım. Çünkü iyi bir evlilik yapabilmemin, eşime olan düşkünlüğümün tüm sebebi annem... Öfke dolu bir kız yetiştirmedi.

Çocuk yaşımda yaralar nasıl sarılır annemden öğrendim. Dolayısıyla felaketler beni deviremedi. Fırtınayı nasıl yöneteceğimi çok iyi biliyorum.

Kerimcan’a dair yaşanan olumsuz şeyleri bir daha hatırlamam. Konuşur ve üzerini kapatırız. Sonra dırdır edip, başının etini yemem."