lion SacitAslan.com Hakikat Değişmez, Değişene Hakikat Denmez!
Yazarlar Video Galeri Foto Galeri
Anasayfa Magazin Medya Güncel Yaşam
  1. Sacitaslan
  2. Magazin
  3. Doğukan Güngör: "Uçlarda gezen bir adamı oynamak kolay değil"
01 Kas Cumartesi 2025  13:30

Doğukan Güngör: "Uçlarda gezen bir adamı oynamak kolay değil"

"Kızılcık Şerbeti", dördüncü sezonuyla ekran yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Dizide 'Fatih' karakterine hayat veren Doğukan Güngör, bu uzun soluklu hikâyenin içinde olmanın kendisi için ne ifade ettiğini anlattı.

Doğukan Güngör: "Uçlarda gezen bir adamı oynamak kolay değil" - Sayfa 1

SHOW TV’nin, yapımını; Gold Film’in, yapımcılığını; Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’ün paylaştığı fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', her cuma saat 20.00’de SHOW TV’de ekrana geliyor.

1 7
Doğukan Güngör: "Uçlarda gezen bir adamı oynamak kolay değil" - Sayfa 2

* Dördüncü sezonunda 'Kızılcık Şerbeti',artık kendi efsanesini yarattı diyebiliriz. Senin için bu kadar uzun soluklu bir hikâyenin içinde olmak nasıl bir deneyim oldu?
Dediğiniz gibi bence de kendi efsanesini yarattı kesinlikle. Çok özel, farklı bir iş. Bu kadar ikonik bir işin içinde yer almak da çok güzel, her zaman özel olacaktır benim için de.

2 7
Doğukan Güngör: "Uçlarda gezen bir adamı oynamak kolay değil" - Sayfa 3

* Bu sezon 'Fatih' ile 'Doğa'nın evliliği oldukça fırtınalı... Bu sahneleri çekerken 'Fatih'in duygusal kırılmalarını nasıl yakaladınız?
‘Fatih’ şirketteki yükselişinden dolayı eşinden de aynı desteği bekliyor ama hayat bazen bizim isteklerimizi veren bir şey değil. ‘Fatih’in yükselen özgüveni ve eşinden aynı desteği alamaması bence bu sezon ‘Doğa’ ve ‘Fatih’ arasındaki kırılma noktalarından birisi oldu.

3 7
Doğukan Güngör: "Uçlarda gezen bir adamı oynamak kolay değil" - Sayfa 4

“SAHNE NE GEREKTİYORSA ONU YAPARIM”

* Bu sahneleri çekerken izleyicilerin öfkesi aklından geçiyor mu, yoksa tamamen karakterin duygusuna mı odaklanıyorsun?
Eğer izleyicilerin bana vereceği tepkiyi düşünerek oynasaydım 70 milyon tokat atılmış bir uygulamada çok moralimi bozabilirdi. Karakterin durumu duygusu ne ise ben ona odaklanırım. “İzleyiciler; beni sever mi, karakterimi sever mi?” diye takılmıyorum. Çünkü kusurlu karakterleri oynamak da izleyicilerin ilgisini çeken bir durum ama ben sahne ne gerektiriyorsa onu yaparım.

4 7
Foto Galeri Video Galeri
Gizlilik İlkeleri Kullanım Şartları Çerez Politikası Künye

© sacitaslan.com - Tüm hakları saklıdır.

Yazılım & Tasarım: Bilgin Pro
  • SacitAslan.com

  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Magazin
  • Medya
  • Güncel
  • Yaşam
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Çerez Politikası
  • Künye
  • © sacitaslan.com - Tüm hakları saklıdır.