DÖRT NALA ÖLÜME!

Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan at yarışlarında üzücü bir olay yaşandı.

DÖRT NALA ÖLÜME!

Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan at yarışlarında üzücü bir olay yaşandı. Mehmethan isimli atın jokeyi Gürkan Öker dengesini kaybedince attan düştü.

Üzerinden bir başka at geçen Öker, ağır yaralı olarak özel Acıbadem Hastanesine kaldırıldı.

Bursa'da dün koşulan at yarışlarında korkunç bir kaza gerçekleşti. Osmangazi Hipodromu'nda yapılan yarışların 3. koşusunda, "Mehmethan" isimli atın jokeyi Gürkan Hüsnü Oker, yarışın son 200 metresine 6. sırada giren atının tökezlemesi sonucu düştü.

Jokey Gökhan Yıldız'ın idaresindeki 3 no'lu Oğulcan adlı başka bir atın Gürkan Oker'in üstüne basması sonucu tecrübeli jokey ağır bir şekilde yaralandı ve kalbi durdu.

Yapılan müdahale ile yaşama döndürülen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Oker'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Aynı olayda attan düşen diğer jokey Gökhan Yıldız ise katıldığı 4. kuşudan sonra kendini iyi hissetmediğini söyleyince Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk müdahaleden sonra kendisine iki gün iş göremez raporu verilen Yıldız, taburcu edilip evine gönderildi.