Ebru Gündeş izleyenleri coşturdu

Günay'da sahneye çıkan Ebru Gündeş'i dinleyenler arasında cemiyet hayatının ünlü isimleri; Derin Mermerci, Tansa Ekşioğlu, Siren Ertan Çarmıklı ile ünlü oyuncu Demet Akbağ da vardı.

Ebru Gündeş izleyenleri coşturdu

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş; önceki gece Günay Restaurant'da dördüncü kez sahneye çıktı. Dört haftadır art arda dinleyicileri ile Günay'da buluşan Gündeş; hınca hınç dolu olan mekanda, üç saat sahnede kaldı ve tam 62 şarkı seslendirdi.

Yoğun ilgi nedeniyle programı uzatılan ve üç cumartesi daha arka arkaya Günay'da sahnede olmaya hazırlanan Gündeş, "Günay'ın sahiplerinden Bayram Bey, programı Ağustos'a kadar uzatmak istiyor. İlgiden çok memnunuz ancak başka işlerimiz de var" diyor. Her konserinde farklı kostümlerle ve farklı bir repertuvar ile sahneye çıkan sanatçı, bu kez Zuhair Murad imzalı yeşil ve siyah elbiseleri ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında; Demet Akbağ, Tansa-Can Ekşioğlu, Derin Mermerci, Emir Sarıgül, Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı, Serdar Bilgili, Numan Ceyhan, Onur Şan gibi cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri de vardı.

HALAY ÇEKTİLER

Ebru Gündeş konuklarını romantik şarkılarıyla hüzünlendirdi, hareketli şarkılarıyla da bol bol oynattı. Tansa Ekşioğlu ile ablası Derin Mermerci coşkuya dayanamayıp halay çekti.

"Korkma sana nazar değmez!"

Dinleyiciler "Dört haftadır seni yalnız bırakmıyoruz. Seni dinlemek bizim için ayrıcalık" deyince; Ebru Gündeş, "Dört haftadır bana mı geliyorsunuz? Dost var, düşman var. Allah nazardan saklasın" dedi. Dinleyiciler de "Dualarla geliyoruz. Korkma, sana nazar değmez" diyerek karşılık verdi.

ÖZLEM AVCI /SABAH İNTERNET SİTESİ