Ebru Şallı ve Harun Tan barışıyor mu?...

Eşi Harun Tan'dan geçtiğimiz haftalarda boşanan Ebru Şallı'nın, Bodrum'da Tan Ailesi'nin evinde tatil yapması kafaları karıştırmıştı.

Ebru Şallı ve Harun Tan barışıyor mu?...

Harun Tan'ın babası Oral Tan, "Ebru Hanım ile bir sorunumuz yok. Harun kimseye bir şey söylemeden başını alıp gitti. İkisinin arası iyi bildiğim kadarıyla. Dönüşte ne olur, bilmiyoruz" dedi. Daha önce Şallı'nın eski eşinin ailesi tarafından istenmediği iddia edilmişti. Şimdi ise aralarının gayet iyi olduğu görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı da kendisine Harun Tan'la boşanmasıyla ilgili sorular sorulunca duygusallaşmıştı. Oral Tan'ın açıklamalarından geri dönüş olabileceği mesajını alabilir miyiz? Çift yeniden bir araya gelebilir mi?

Hayır, gelmez. Oral Tan'ın demek böyle bir hayali var. Çok üzüldü bu olaya demek ki, böyle bir açıklama yapma gereği duydu. Çocuklar için medeni bir şekilde iletişimlerini devam ettiriyorlar ama ikisi de kendilerine yeni bir düzen kurdu. Ebru şu anda işlerine odaklanmış durumda. Geri dönüşü düşünmediğini biliyorum. Ancak Harun Tan'ın ne düşündüğünü bilemiyorum. Bence barışacaklar düşüncesi sadece Oral Tan'ın hayali.

SİNAN ÖZEDİNCİK / SABAH İNTERNET SİTESİ