Egzersiz bağımlıları!..

Egzersiz bağımlıları!..

Egzersiz bağımlıları!..

Neredeyse tüm günlerini spor saatlerine göre ayarlayan yıldızların bir kısmı bu yüzden tedavi bile görmüş!..

STEICY KEIBLER

Profesyonel bir dövüşçü olarak para kazanırken George Clooney ile yaşadığı ilişki sayesinde Hollywood dünyasına adım atan Steicy Keibler, sevgilisinin ilgisini sürekli yüksek tutabilmek için kendini spora verdi. Keibler sabah 2 saat, akşam da 1.5 saat spor yapıyor.

STEICY KEIBLER (FOTO-GALERİ)

KELLY RIPA

41 yaşındaki oyuncu Kelly Ripa, Hollywood'da hayatta kalabilmesi için her daim bir manken fiziğine sahip olması gerektiğini biliyor. Her gün spor yapan hatta bir süre her öğünden sonra koşmaya çıkan Ripa, bu konuda tedavi de görmüş.

ASHLEY GREENE

Bir zamanlar yuvarlak hatlarıyla gurur duyan Ashley Greene, Hollywood'un ilgisini çekebilmek için aşırı zayıf olması gerektiğini anladı. Haftada 5 gün spor yapan Greene, güne 2 saatlik dans dersiyle başlıyor. Ardından 1.5 saat koşuyor.

NICKY HILTON

Sosyetik güzel Nicky Hilton, sürekli olarak kilolu olmakla eleştirildiği için yaklaşık iki yıl önce kendini spora verdi. Yediklerine çok fazla dikkat edemediğini söyleyen Hilton, günde 3 saat spor yaparak anoreksik ancak kaslı bir görüntüye büründü.

MILEY CYRUS

Miley Cyrus, nişanlısı Liam Hemswort'u elinde tutabilmek için kendini spora verdi. Günde 2 kez pilates dersine giren Cyrus, haftada 6 gün spor yapıyor. Cyrus, bacağından sakatlık geçirmesine rağmen spordan vazgeçemiyor.

MILEY CYRUS (FOTO-GALERİ)

VICTORIA BECKHAM

Zayıf olma konusunda takıntılı olan Victoria Beckham, haftada 6 gün düzenli olarak spor yapanlardan. Her gün 2 saat spor yapan Beckham, az beslendiği için zaman zaman spor derslerinde baygınlık geçiriyormuş!

VICTORIA BECKHAM (FOTO-GALERİ)




Konular Kadın / Bakım