Ekranı kadın polisler bastı!..

Yakında kariyerine polis rolü eklemeyen kadın oyuncu kalmayacak! Son yıllarda aksiyon dizileri arttıkça, kadın oyuncular da bir bir polis oluyor, adalet peşinde koşuyor...

Ekranı kadın polisler bastı!..
OLAY YERİ İNCELEMEDE

Cansu Dere, televizyonların sevilen dizisi 'Behzat Ç.'nin sinema uyarlaması olan 'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'de yer alan isimlerden biri. 'Ezel' dizisiyle gönüllerde taht kuran Dere, Ekim ayı sonunda vizyona girecek olan filmde; olay yeri inceleme ekibinde çalışan bir polis memurunu canlandırıyor.

BU SEFER KADIN AJAN

Meltem Cumbul, her projesinde kılıktan kılığa girer. Ünlü oyuncu bu kez de, çekimlerine Ağustos ayında başlanan 'Labirent' isimli filmde bir kadın ajanı canlandırıyor. Filmdeki birçok dövüş sahnesinde de yer alan Cumbul, başrolü tam yedi yıl aradan sonra biraraya geldiği Timuçin Esen'le paylaşıyor.

ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRÜ

Zuhal Olcay, geçtiğimiz yıl televizyonlarda gösterilen 'Umut Yolcuları' isimli dizide, çocuk bürosunda görevli bir polis memuru rolünde yer aldı. Sahipsiz çocukların nasıl suç dünyasının birer piyonu haline getirildiklerini anlatan dizide, Olcay çocuk şube müdürü olarak atanan idealist emniyet amiri 'Zahide' rolündeydi. Aynı dizide güzel oyuncu Sedef Avcı da bir polis memuru rolünü üstlendi.

MELEK GİBİ KOMİSER

Zeynep Beşerler, televizyonların sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'da İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şubesi'nde görevli bir polis memuru rolünde yer aldı. Dizide 'Melek' isimli bir komiseri canlandıran Beşerler, kadronun ve senaryonun kendisini bir oyuncu olarak daha da pişirdiğini söylüyor.