Ekranın bahtsız yıldızı Naz Elmas...

Naz Elmas'ın rol aldığı bir dizi daha ekrana veda etti!...

Ekranın bahtsız yıldızı Naz Elmas...

Geçtiğimiz sezonlarda Star TV'de reyting canavarına yenilip yayından kaldırılan "Ay Tutulması" dizisinin başrol oyuncusu Naz Elmas, daha sonra başka bir diziyle yeniden Star ekranlarında yer almış ve "Bir Ömür Yetmez"in kadrosuna dahil olmuştu. "Bir Ömür Yetmez"de kısa bir müddet sonra düşük reytingi sebebiyle yayından kaldırılmıştı.

Naz Elmas geçen yayın döneminde Show TV'de yayınlanan "Ustura Kemal" dizisinde 'Anceli' karakterini canlandırıyordu. "Ustura Kemal"in de kısa bir süre sonra yayından kaldırılmasının ardından Naz Elmas bu durumu “Artık diziler bitince şaşırmıyorum. Çünkü reytinglerde bir kargaşa var. Birçok dizinin de günü değişiyor.”  şeklinde yorumlamıştı.

Ekranın bahtsız yıldızı Naz Elmas'ın rol aldığı; yaz döneminde Kanal D'de start alan "Güzel Çirkin" dizisi de ekrana veda etti...

Dizinin diğer başrol oyuncusu Ali Sunal, final yapan dizisinin ardından Twitter'dan yaptığı yorumla Güzel Çirkin'in başka bir kanalda izleyicilerle bulaşabileceğini ima ederek "Güzel Çirkin'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Bu akşam final bölümünü kalabalık seyredelim görkemli bir final olsun. Kim bilir belki yine buluşuruz. Olmazsa da canımız sağolsun artık başka işlerde buluşmak dileğiyle. Güzel Çirkin'in bitmesi kanalın kararıdır yöneticileri çok değerli insanlar bir bildikleri vardır. Saygı duyuyoruz. Umarım Murat komiserle yollarımız yine kesişir" açıklamasını yaptı.

UCU AÇIK FİNAL

Dizinin final bölümünde ise Nazlı, Murat ve Şenol'un bulunduğu binada patlama oldu. Nazlı, Murat ve Şenol'un patlamadan kurtulup kurtulamadığı anlaşılamadı. Güzel Çirkin'in final bölümü ucu açık bırakıldı. Ucu açık final sonrasında dizinin sevenleri, ilerleyen günlerde Güzel Çirkin'in başka bir kanalda yayınlanmasını haberini beklemeye başladılar.