Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı ve eşiyle ilgili olay yaratan iddia!

'Langıdı Lan Lan Samsak Döveci' şarkısı iki televizyon partnerinin arasını açtı. 45 yaşındaki klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ve ses sanatçısı Elif Buse Doğan şarkıyla popüler oldu ama bu popülerlik arkadaşlığı bitirdi. Doğan bu sabah konuk olduğu yayında Elif Buse Doğan'dan olay iddialarda bulundu.

Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı ve eşiyle ilgili olay yaratan iddia!

Bu sabah TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan ses sanatçısı Elif Buse Doğan, Serkan Çağrı ve eşi Ebru Çağrı hakkında olay yaratan iddialarda bulundu.

"Serkan Çağrı beni aradı ve 'Hepinizi langıdı yaparım' diye tehdit etti. Beni üç kuruş paraya çalıştırdı. Bir sürü konsere ücretsiz götürdü. Bir daha Serkan Çağrı ile çalışmam" diyen Elif Buse Doğan, şok eden iddialarını şöyle sürdürdü:

"Sosyal medyada bir aydır yaptıkları fake yorumlar ve manipülasyonlar beni çok yıprattı. Bunu parayla yaptırıp beni çıldırtıp, çileden çıkartmak için karısıyla birlikte yaptığı fake yorumlar... Parayla satın alıp; 'Bu kızla niye program yapıyorsun? Bu programı biz seninle tanıdık. Sen Zara'yla program yapıyordun. Bu kızın sesi berbat' gibi yorumlar yaptırdılar. 

Kayseri'de bir konserimiz oldu orada kendisi bunu kabul etti. 'Sana ve eşine bu fake yorumları yakıştıramıyorum' dedim. 'Sinirle oldu bazı şeyler' dedi. Sonra o yorumların hepsini kaldırdı. Bunların hepsine kardeşim şahittir..."