En talihsiz set kazaları!

Dublör kullanmayı tercih etmeyen oyuncular, bazen de role kendini fazla kaptırınca sette kaza yaşamaktan kurtulamıyor.

En talihsiz set kazaları!

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre birkaç gün önce patlama sahnesinde Ceyda Ateş’in yüzüne cam parçaları geldi.

Bu olay son zamanlarda setlerde yaşanan kazaları hatırlattı...

ÇAĞATAY ULUSOY: Ayağını incitti çekime devam etti

Çağatay Ulusoy, Medcezir adlı dizide rol gereği balkona tırmanırken düştü. Ayak bileğini inciten ünlü oyuncuya ilk müdahale sete gelen doktor tarafından yapıldı. 2 saatlik bir aradan sonra oyuncu çekimlere ayağı bandajlı bir şekilde devam etti.

DAMLA ASLANALP: Bilincini kaybetti

Damla Aslanalp, rol aldığı dizinin yangın sahnesinde yoğun dumana maruz kalınca hastanelik oldu. Sette ambulans olmaması nedeniyle hastaneye geç götürülen oyuncu bir ara bilinç kaybı yaşadı.

GİZEM KARACA: Attan düştü

Gizem Karaca, sette geçirdiği kazadan sonra uzun süre dizlik taktı. Atın üzerinde dörtnala giderlerken dengesini kaybederek düşen Karaca’nın tedavisi dizi bittikten sonra bile devam etti.

CEYDA ATEŞ: Talihsizlikler peşini bırakmıyor

Ceyda  Ateş, önceki gün yapılan çekimlerde büyük bir kaza atlattı. Senaryo gereği gerçekleşen patlama sahnesinde cam parçaları Ateş'in yüzüne geldi. Hastaneye götürülen genç oyuncunun önemli bir durumunun olmadığı bildirildi. Ünlü oyuncunun geçen yıl da sette burnu kırılmış ve ameliyat olmak zorunda kalmıştı.

AYÇA AYŞİN TURAN: 'Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti'

Ayça Ayşin Turan ‘Sevimli ve Tehlikeli’ filminin setinde çatıdan düşerek sakatlandı. Büyük bir tehlike atlatan Turan, “Çok korktum. Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Baş üstü çakıldım. Kafam yere çarptı. Boynumun kırılma ihtimali çok yüksekti” diye konuştu.