En yakışıklı 'baba'lar!..

Brad Pitt, David Beckham, Mehmet Günsür, Johnny Depp, Tom Cruise, Ben Affleck, Burak Hakkı... Hepsi çok ünlü hepsi çok yakışıklı... En önemli ortak özellikleri de baba olmaları.

En yakışıklı 'baba'lar!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre Dünyanın en seksi ve yakışıklı erkekleri arasında gösterilen ABD'li ünlü oyuncu Brad Pitt tam altı çocuk babası. Maddox, Zahara ve Pax adlı üç evlatlıktan sonra Shiloh Nouvel ve ikiz çocukları Vivienne Marcheline ile Knox Leon doğdu.

Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham ise dört çocuk babası. Brooklyn, Romeo ve Cruz adlı üç oğlu, Harper Seven adında bir kızı var. Defalarca en yakışıklı ve en seksi erkek seçilen Jhonny Depp'in ise Lily Rose ve Jack adlı iki çocuğu var.

Tom Cruise'un Connor adında bir evlatlığı Suri adında bir kızı var. Ben Affleck'in ise Violet Anne ve Seraphina Rose Elizabeth adında iki kızı oldu.

Türk babalardan en favorisi ise Mehmet Günsur. Günsur'un İtalyan Katerina Mongio ile evliliğinden Ali ve Cloe adında iki oğlu ile Maya adında bir kızı var. Tescilli yakışıklılar arasında ilk sıralarda yer alan Burak Hakkı'nın Rüzgar adında bir oğlu var.

Emre Altuğ'un manken Çağla Şıkel'den Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu bulunuyor. Türk sinemasının ilk akla gelen, romantik ve en uzun boylu jönlerinden Tarık Akan ise üç çocuk babası. Akan'ın, Barış ile Özgür ve Özlem adında ikizleri var.