Eşini ve çocuklarını öldürdü!

Aydın’da otel odasında cinnet getiren bir baba, eşini ve iki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.

Eşini ve çocuklarını öldürdü!
CİHAN'da yer alan habere göre olay, Efeler ilçesi Hükümet Bulvarı’nda bulunan bir otelin 3. katında, saat 23.45 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Efeler Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Fatih Yavuz (30) ile karısı Halime Yavuz (20) bir süre önce boşanma kararı alarak ayrı yaşamaya başladı. 15 Aralık 2015 gününe mahkemeden gün alan çiftten Fatih Yavuz, 1 ve 3 yaşındaki çocuklarını özlediğini, barışmak istediğini söyleyerek karısı Halime Yavuz ile otelde buluştu.

Halime Yavuz, buluşmaya çocukları Yavuz Polatcan Yavuz (1) ile Gülfer Yavuz’u (3) da getirdi. Gece saatlerinde çiftin arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Cinnet getiren baba Fatih Yavuz, karısı ve iki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Ailesini katleden Fatih Yavuz, kendisini de göğsünden ve değişik yerlerinden bıçaklayarak intihar girişiminde bulundu. Kanlar içinde kalan Fatih Yavuz, daha sonra yakınlarını aradı. Otele gelen yakınları, odanın kapısını kırarak içeri girdi.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, anne ve çocukların öldüğünü tespit etti. Baba Fatih Yavuz ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavisi yapılan Fatih Yavuz, polis tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Anne ve çocuklarının cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.