Eski sevgili, genç sevgili için ne dedi?

Ataizi'nin Cefi Gülcan ile elele görülmesine eski aşkı Fazıl Say'a ne dedi?!

Eski sevgili, genç sevgili için ne dedi?

Ataizi'nin Cefi Gülcan ile elele objektiflere yakalanmasının ardından gözler ayrıldığı sevgilisi Fazıl Say’a çevrildi

Hande Ataizi’nin 24 yaşındaki Cefi Gülcan ile elele objektiflere yakalanmasının ardından gözler 1 ay önce ayrıldığı sevgilisi Fazıl Say’a çevrildi. Ataizi’nin başka bir erkekle elele görüntülenmesi ünlü piyanisti nasıl etkilemişti?

İşte cevabı:

“Ben onların gazetelerdeki fotoğrafını görmedim. Bir arkadaşım mesaj atınca haberim oldu. Hiçbir şey hissetmedim. Herkesin özel hayatı kendine. Son 6 ay benim hayatımdır. İyisiyle, yanlışıyla, ünlemiyle, soru işaretleriyle, her şeyiyle hesaplaşması bana aittir. Hande Ataizi benim aşık olduğum bir ilişkimdi. Ama ilişkimizde onun ne hissetiğiyle ilgili kafamda soru işaretlerim çok oldu. Duygularından emin olamadığım bir ilişkiydi. Bunu ben kendim yaşadığım için ‘bu doğrudur yanlıştır, iyidir kötüdür’ diyemeyeceğim. Çünkü bütün bunları yaşarken ‘niye bunu yaşıyorum?’ diye sormuyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmediğiniz zaman da ilişki sona eriyor. Biz Hande ile 1 ay önce ayrıldık. 1 ay sonra da 1 yıl sonra da isteyen istediğini yapar.” dedi

Ataizi’nin eski sevgilisi Mert İncekara’dan sonra yine kendisinden yaşça küçük bir erkekle görüntülenmesiyle ilgili soruma ise Say, “Onun seçimleriyle ilgili beni değil onu sorgulayın. Ben onunla yaşadıklarımla ilgili kendimle hesaplaşıyorum.” dedi.

Konular Eski Arşiv