Eski sevgili sendromu

Eski sevgili sendromu

Eski sevgili sendromu

Normal de millet eski sevgilisini unutamaz ben bizimkinin eski sevgilisini unutamıyorum. Acaba seviştiler mi? Ailesiyle bile tanıştı mı? Hay o.....  İstediği gibi giyiniyormuş şimdi bizim ki bana kıskançlık yapsın ! Onu hala unutamadı mı? Acaba bu çalan şarkıda onu mu düşünüyor... Ohhooo tilkinin bile kurazlığından vazgeçtiği yerlerde benim beynim susmuyor arkadaş!

Bir de ben bazı erkeklerin "Tamam acı ama gerçekler bu! Ne yani diğer erkekler gibi yalan mı söylememi istiyorsun?" triplerine katlanamıyorum. Söyle arkadaş! Yalan söyle! Zaten içimdeki yaratığın başını okşayarak uysallaştırmaya çalıyorum sen de yardım et. Dürüstlük adına ne kadar yiğiştiğinizi, neler yaptığınızı, nerelere gittiğinizi, özel şarkılarınızı, ona nasıl seslendiğini, onun sana neler söylediğini, nasıl işve yaptığını vs. vs. anlatacaksan gel anlat! Sen de kurtul ben de ! Tabii işin bu kadar detayına inince gerçekten ömür boyu birbirimizden kurtuluruz da ondan bu kadar detaylı soramıyorum zaten!

Eğer bu kadarını anlatamayacaksan sende lafa hiç başlama o zaman. Ne bilim benim selilütüm var, oramda buramda sivilceler cortluyor falan şimdi o kızı kafamda Angelina Jolie yapmaya ne gerek var?

Hiçbir şey söylemezsen daha da tehlikeli. O zaman benim hayal dünyamın sınırları olmadığı için en sonunda o okyanusta ikinizi de boğarım.

Ne bileyim; keşke

- "Hayatım onunla hiç iyi şeyler yaşamadık, yaşasaydık zaten şuanda sen değil o olurdu yanımda. Hiç sevmemişim onu, ammaann öylesine takıldım işte zaten çirkindi, şimdi seninle evleneceğim. Hayallerimdeki kadını buldum, o sensin..." gibi sözler dökülse ağzından.

Anam bizimki bir sahip çıkıyor eski sevgilsine bir sahip çıkıyor! Yaşanmış her şeye saygı duyarmış. Yaşanmışlığına hem hak veriyorum hem de sonumuz olacak o tanımadığım kadın sinyal yakıyorum!

Ben de birileri için eski sevgili sendromu yaratabilirim. Flört edip ayrıldığım erkeklerin yeni kız arkadaşları benden şuanda nefret ediyor olabilirler. Haklısınız valla ne deyim! Hani ben aklınızdan geçen o sorulara en acımasız yanıtım valla "gençliğimle, güzelliğimle, çekiciliğimle" :) 

Ehh napalım? Özür dilerim kızlar. Nefret etmeyin benden olur mu? Belki sevgilinizin esk aşkı olmasaydım severdiniz kız beni !

Emine Öztürk

[email protected]

Konular Kadın / Bakım