"Ezel"in Ömer'i İsmail Filiz evli çıktı!

İsmail Filiz'in ayrılıdığım dediği eşi Evren Filiz Bodrum'da ortaya çıktı ve “Boşanma yok! 'Çakma Kenan' İsmail’in tapusu bende" dedi.

"Ezel"in Ömer'i İsmail Filiz evli çıktı!

Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun gençliğini oynayan İsmail Filiz'in geçen yıl ayrıldığını söylediği eşi Evren Filiz, Bodrum’da ortaya çıktı: “Boşanma yok! İsmail’in tapusu bende. Oyunculuğunu beğenmiyorum. Çakma Kenan işte...”

NİKÂHI MELİH GÖKÇEK KIYDI

NE yaptın sen yeğen? Bu yıla damga vuran Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun gençliğini oynayan İsmail Filiz, bir anda şöhrete kavuştu. İnternette adına hayran siteleri kurulan Filiz, evlendiğini ancak eşinden geçen yıl ayrıldığını söyledi. Genç oyuncunun “Ayrıldık” dediği eşi Evren Filiz ise Bodrum’da ortaya çıktı. Ankara Esenboğa Oteli’nde 4 yıl önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikâhla evlendiklerini söyleyen Evren Hanım şöyle konuştu:

DİZİ İSMAİL’İ DEĞİŞTİRDİ

“ İsmail ‘evli değilim’ diyemez. Yanyana görüntü vermememizin sebebi İsmail’in ailesidir. Çevresinde çok kız olabilir ama tapusu bende. Para için oyunculuğa girmedi. Tanınmak istiyordu. Dizi tutunca dürüstlüğü değişti. Şu an telefonla görüşüyoruz. İsmail çok iyi oynamıyor. Herkesin dediği gibi Çak ma Kenan işte...”

Bora Bağcıbaşı /HABERTÜRK