Ezgi Sertel: "Reklam arasında düşük yaptım"

Ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel, bu sabah Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.

Ezgi Sertel: "Reklam arasında düşük yaptım"

İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan 37 yaşındaki oyuncu Ezgi Sertel, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.

"Geçen sene iki tane düşüğüm olmuştu. Kalbi durmuştu yavrularımın. Doktor '5-6 ay ara verin' dedi. Sandım ki, evleneceğim isteyince de hamile kalıp doğuracağım. Bu işler öyle olmuyormuş. 'Beklemek istemek istemiyorum, bir taşla iki kuş olsun' dedim. Tüp bebek yaptık. Eşim Ozan Çobanoğlu ile beraber doktora gitmiştik. Denemeden 10 gün sonra kontrole gidiyorsunuz. Çok şaşırdık. Çünkü 'ilk denemede tutmaz' diyorlardı. Ben onları ultrasonda görünce ağladım.

İlk bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım. Çünkü daha 6 haftalıktı, çok yeniydi. Kendi içimde yaşadım. 'İlk bebeklerde olur' dediler.

İkincisinde teve2'de program yapıyordum. Reklam arasında düşük yaptım. Yayına giremedim, sonra girdim kapanışı yaptım ve hastaneye kaldırıldım. O zaman bebek 7 haftalıktı. Çok acı bir şey. İkincisinde 'Neden?' diyorsunuz. Her şey yolundaydı. Sonra bir ağrıyla, bir anda olan bir şey. Tepki de veremedim. Etrafımı sakinleştirdim."