Fatih Terim toplantıyı terk etti?

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası düzenlediği basın toplantısını yarıda kesti..

Fatih Terim toplantıyı terk etti?

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası açıklamalarda bulundu. Terim oyuncu değişikliğindeki sırrı da ortaya koydu.

İyi başladığımız için memnunum. Sonlara doğru daha iyi oynadık. Anormal düzeyde bir rüzgar vardı. Gerekli tedbirlerimizi aldık . Grupta her maç önemli. Ermenistan kendi sahasında tüm rakiplerine zor anlar yaşatmış bir ekip. Buna rağmen ekibim en iyisini yapmaya çalıştı.

Mevlut çok pozisyon bulmasına rağmen istediğini yapamadı. İkinci yarı başında değiştirmek durumunda kaldım. Daha çok pasa ihtiyacımız olduğu için Kazım'ı oyuna aldım. Emre'nin bir maçı 90 dakika bitirmesini istedim. Bu yüzden Ayhan'ı da oyuna alarak orta sahaya destek verdim. Beklediğim gibi de bir oyun ortaya koydular. Oyuna giren oyuncularımız verilen görevleri yerine getirdi.

(A) Milli Takımımız'ın Ermanistan'ı 2-0 yendiği karşılaşmadan sonra kimi Ermeni gazetecilerin cep telefonlarının çalması üzerine, 'Bir daha çalması durumunda basın toplantısını terk ederim' uyarısında bulunan Fatih Terim, yeniden bir telefonun çalmasının ardından teşekkür ederek toplantıyı yarıda bıraktı.
 

Konular Eski Arşiv