Gaspçı kadınlarla tartıştı, katil oldu!

Adana’da öldürülen 17 yaşındaki Yücel Gültekin’in, otoyolda kamyon ve TIR şoförlerini soyan iki kadın kuzenine tepki gösteren Ali Bektaş’a saldırınca bıçaklandığı ortaya çıktı.

Gaspçı kadınlarla tartıştı, katil oldu!
Sabah Gazetesi'nden Murat Karaman'ın haberine göre Adana Sarıçam'da, otoyola çıkıp kamyon ve TIR şoförlerini fuhuş vadiyle soyan Cansu S. (26) ve kız kardeşi Necla G. (24), pazar akşamı da bir TIR şoförünü durdurdu. Şoförü fuhuş vaadiyle oyalayan kadınlar, cep telefonunu çalarak kaçtı.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Şoför H.K. polise giderek şikâyetçi olurken, iki kadın Orhan Gazi Mahallesi'ne geldi. Kadınları gören ve hırsızlık yaptıklarını bilen mahalle sakini Ali Bektaş da, "Siz burada ne geziyorsunuz yine hırsızlık mı yapacaksınız? Bu mahalleden hemen gidin" diye bağırdı. Kadınlar da Bektaş'a karşılık verince çıkan kavgaya, mahallede bulunan iki kadının kardeşi K.S. ile kuzeni Yücel Gültekin de karıştı. Kavga büyüyünce üzerinde taşıdığı bıçağı çeken Ali Bektaş, Gültekin'i göğsünden bıçakladı. 17 yaşındaki Gültekin, kaldırıldığı hastanede ölürken, cinayet masası ekipleri Ali Bektaş (23) ile arkadaşları Emre Ç. ve K.S.'yi gözaltına aldı. Bektaş'ın ifadesinde, "Kadınlar otoyola çıkıp şoförlerin paralarını ve eşyalarını çalıyorlardı. Bizim mahallede de hırsızlık yapacaklarını düşünerek gitmelerini söyledim. Yücel Gültekin de saldırınca kendimi korumak için bıçağı kullandım" dedi.

KADINLAR DA TUTUKLANDI

Hırsız olmadıklarını iddia eden 2 kadının ise "Hırsızlık, yağma, polise mukavemet ve basit yaralama" suçlarından kayıtları çıktı. Adliyeye sevk edilen Ali Bektaş, "Kasten adam öldürmek", iki kadın ise "gasp"tan tutuklandı. Emre Ç. ile K.S. serbest bırakıldı.