Genç aşıklardan öpücük şov!..

'Teen Choice Ödülleri', önceki akşam dağıtıldı. Törene ünlü şarkıcı Justin Bieber ve beş dalda ödül alan sevgilisi Selena Gomez damgasını vurdu. Ayrıldıkları söylenen çift, gece boyunca öpüştü...

Genç aşıklardan öpücük şov!..

Her yıl FOX kanalı tarafından düzenlenen; müzik, sinema ve televizyon alanlarında yılın en başarılı isimlerinin, 10-20 yaş arasındaki gençler tarafından seçildiği Teen Choice Ödülleri önceki akşam dağıtıldı. Los Angeles’ta düzenlenen törene müzik, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleri katıldı. 1999 yılından beri düzenlenen tören, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl törene genç şarkıcı Justin Bieber ve sevgilisi Selena Gomez damgasını vurdu. Son günlerin en çok konuşulan çiftlerinden biri olan ikili, törene ayrı ayrı geldi ama salonda buluştu.

BU ÖDÜL SİZLERİN!

Selena Gomez gecede beş dalda birden ödül aldı. Gomez, grubu ’The Scene’ ile birlikte ’En İyi Müzik Grubu’ ödülünü kucakladı. Gomez ödülünü alırken grup arkadaşlarına seslenerek, "Bu ödülü sizler için alıyorum" dedi. Genç şarkıcı ayrıca, ’Who Says’ şarkısıyla ’En İyi Single’, ’Love You Like a Love Song’ ile ’En İyi Aşk Şarkısı’, ’En İyi TV Komedi Oyuncusu’ ve ’En Seksi Kadın’ ödüllerini kucakladı. Sevgilisi Justin Bieber ise, ’CSI’ ile ’En İyi Kötü Karakter’, ’En İyi Erkek Sanatçı’, ’En Seksi Erkek’ ve ’En İyi Tweetçi’ seçildi.

SWIFT ÖDÜLE DOYMADI

Gecede pek çok ödül alan bir diğer isimse, ünlü şarkıcı Taylor Swift oldu. Swift, töreni altı ödülle kapattı. Töreni "Harry Potter" serisinin filmlerini anarak sona erdi.