Genç Ayça meğer öldürülmüş!..

Adana'da, yalnız yaşadığı evde ölü bulunan Ayça Tekin'in, kendisine "abla" diyen 20 yaşındaki eski iş arkadaşı Abdullah Koyuncu tarafından tekmelenerek öldürüldüğü belirlendi.

Genç Ayça meğer öldürülmüş!..
Sabah'tan Murat Karaman'ın haberine göre Adana'da yalnız yaşadığı evinin banyosunda ölü bulunan ve kalp krizinden öldüğü sanılan Ayça Tekin'in (28) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Genç kadını, kendisine "Abla" diyen 20 yaşındaki Abdullah Koyuncu'nun tekmeleyerek öldürdüğü belirlendi. Olay geçen salı Seyhan'daki Baraj Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Bir tasarım firmasında çalışan ve yalnız yaşayan Ayça Tekin'den haber alamayan yakınları ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen E.B., eve gitti.

BANYODA BULDULAR
Kapıyı çilingir yardımıyla açan yakınları, Ayça Tekin'i banyoda yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücudunda morluklar bulunan Tekin'in kalp krizi geçirmesi sonucu öldüğü öne sürüldü. Genç kadının telefonu ve tablet bilgisayarının kayıp olduğunu belirleyen polis, ölümü şüpheli bularak araştırmayı derinleştirdi. Apartmanın güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olay günü genç kadının evine Abdullah Koyuncu'nun geldiğini belirledi.

Koyuncu'nun aynı gün apartmanın önüne gelen arkadaşının motosikletine binip ayrıldığı da tespit edildi.

'DERDİMİ DİNLEMEDİ'
Polis , Koyuncu'yu Yüreğir ilçesindeki evinde gözaltına aldı. Üzerinde Ayça Tekin'e ait cep telefonunun hafıza kartı bulunan Koyuncu, sorgusunda suçunu itiraf etti. Koyuncu'nun ifadesinde, "Ayça abla ile daha önce aynı işyerinde çalıştık. Her işine koşardım. O gün ailemle kavga etmiştim. Canım çok sıkılmıştı. Dertleşmek için Ayça ablanın evine gittim. Beni dinlemesini istedim. Ama o 'Dışarı çıkacağım, zamanım yok' deyince tartıştık. Makyaj yaptığı sırada itekledim duvara çarpıp düştü. O an kendimi kaybettim ve başına tekmeyle vurmaya başladım. Öldükten sonra evin kapısını kilitleyip kaçtım. Beni dinleseydi bunlar olmayacaktı" dediği öğrenildi.