Genç Beyza toprağa verildi

Bir düğünde atılan maganda kurşunu babaanneyle torununa isabet etti. Boynundan giren kurşun protez dişine takılan babaanne ölümden döndü, Beyza 16 yaşında hayata veda etti.

Genç Beyza toprağa verildi
Akşam'da yer alan habere göre Bursa Osmangazi’nin bir köyünde meydana gelen olayda düğünün kına eğlencesinden dönen konvoyla köye tavuk almaya gelen babaanne Hasene Sevinç (54) ile 16 yaşındaki torunu Beyza Özer, evin önünde atılan maganda kurşunuyla vuruldu.

Hastaneye kaldırılan babaanne ve toruna yapılan müdahalede boynundan vurulan babaanne Sevinç’e isabet eden kurşunun protez dişe çarparak ağzından çıktığı tespit edildi. Ancak torunu Beyza Özer, babaannesi kadar şanslı değildi.

BİR DE SERBEST KALDI

Babaanne Sevinç, hastanedeki 4 günlük tedavisinin ardından taburcu edilirken, Özer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aile, olaydan sonra magandanın serbest kalmasına tepki gösterdi.

SİLAH ATMAKLA SADECE CAN GİDİYOR

Maganda kurşununa kurban giden genç kızın babası Ahmet Özer, “Düğünlerde silah atmak ne oluyor? Bu işi yapan kişinin dışarıda olduğunu duyuyoruz. İki kişiyi vuran kişi nasıl dışarıda geziyor?” diyerek isyan etti.