Genç Ecem gelinliğini giyemedi

İzmir’de tramvay çalışmaları nedeniyle aydınlatma direkleri sökülen yolda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ecem Haliloğlu, yaşasaydı dün gelinlik giyecekti.

Genç Ecem gelinliğini giyemedi
Yeni Asır'da yer alan habere göre İzmir'de Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay çalışmaları nedeniyle aydınlatma direklerini söktüğü Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki zifiri karanlıkta yaşanan kazada teyzesi Lütfiye Yurdaer ile birlikte hayatını kaybeden Ecem Haliloğlu, hayatta olsaydı dün evlenecekti.

Ecem'i evliliklerine 10 gün kala trafik kazasında kaybeden nişanlısı Bircan Tektaş, "Hayatımın anlamı, bir trafik canavarı nedeniyle bu dünyadan göçtü. Birbirimize çok değer veriyorduk. Bizim için aşk zaten ayrı bir yerdeydi ama öncesinde saygı, sevgi ve sadakat vardı. Bugün yaşasaydı evlenecektik ve birlikte kurduğumuz evde yaşayacaktık ama olmadı. Bu bir kaza değil cinayet. O sürücü bulunursa belki acımız bir nebze de olsa hafifleyebilir" dedi.

Sürücü her yerde aranıyor

Bu arada polis ekipleri, Ecem Haliloğlu ve teyzesine çarptıktan sonra kayıplara karışan Ankaralı işadamı N.D.'yi her yerde arıyor. Kaza, 11 Ağustos gece yarısı, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Balçova yönüne giden 06 DM 4333 plakalı otomobil, aydınlatma sistemi söküldüğü için karanlık olan yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer (60) ve yeğeni Ecem Haliloğlu'na (26) çarptı. Yurdaer ve Haliloğlu, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonrası sürücü izini kaybettirdi.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada bulunan araç sahibi o gün aracını akrabası olan ve Ankara'da müteahhitlik yapan N.D.'ye verdiğini söyledi.

Ancak polis, 10 gündür sürücü N.D.'yi bulamadı. Ecem Haliloğlu, hayalini kurduğu beyaz gelinliği Bircan Tektaş ile hayatını paylaşmak için dün giyecekti.

Satış danışmanı olan Bircan, Ecem'e birlikte çalıştıkları işyerinde sürpriz bir evlenme teklifi yapmış ve çift 21 Ağustos'ta evlenmek için gün almıştı. Genç kızın nişanlısı Bircan Tektaş, şunları söyledi: "Ecem ile ilişkimiz 20 Ağustos 2015'de başladı. Kısa süre sonra birlikte çalıştığımız mağazada, çalışma arkadaşlarımın da yardımı ile sürpriz bir evlenme teklifinde bulundum. O anda gözyaşlarını tutamadı. Ardından nişanlandık. Evlenmeye karar verdik. Eğer, Ecem yaşasaydı dün saat 13.30'da, Karşıyaka Nikah Saray'ında nikahımız olacaktı."

"Kaza değil cinayet"

O gece yaşadığı acıyı anlatan Ecem'in nişanlısı Bircan Tekcan, "Bu bir kaza değil cinayet. Tamam kaza yapabilirsiniz, ama bu kazadan sonra kaçmanız insanlığa sığmaz. Onun kaçması bizlerin acısını katlıyor. Sürücü gelip de teslim olduğu zaman belki acılarımız bir nebze hafifleyebilir" diye konuştu.