Gökhan Göz'den kendisine küfür eden Gülşah Saraçoğlu'na yanıt!

Eski sevgilisi Gökhan Göz'ün Instagram canlı yayına katılarak küfürler savuran Gülşah Saraçoğlu, sosyal medyayı sallamıştı. Yaşananların ardından Gökhan Göz ilk kez konuştu.

Gökhan Göz'den kendisine küfür eden Gülşah Saraçoğlu'na yanıt!

Gökhan Göz skandal olayın ardından suskunluğunu bozdu. Instagram hesabından açıklama yapan iş insanı, "Dün yaşanan ve basına yansıyan haberler sonrası bu açıklamayı yapma gereği duydum" dedi.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NDAN GÖKHAN GÖZ'E SKANDAL KÜFÜRLER!.. (HABER LİNKİ)

Göz, açıklamasında "Öncelikle yaşanmış ve bitmiş bir ilişkinin ardından bu tarz haberlerle gündeme gelmek beni ve ailemi derinden sarsmıştır. Benim kimseye karşı bir kinim olmadığı gibi, karşı taraftan da bu hassasiyeti beklemekteyim. Kadına karşı şiddete 'Hayır' dediğimiz gibi erkeğe karşı da şiddetin sonuna kadar karşısındayız... Herkesin ailesi, değerleri ve sevdikleri var. Dün yaşanmış olay tamamen talihsizlik olduğunu düşünmekle birlikte, bir daha tekrarlanmayacağını temenni ediyorum. Ben bir aile babası olarak, karşı tarafında bir anne olduğunu unutulmamasının bilincinde olarak, bana yapılanların kimsenin yaşanmamasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Gökhan Göz'den kendisine küfür eden Gülşah Saraçoğlu'na yanıt!