Gönül Yazar'ın sevgilisi ilk kez konuştu

Türk Sanat Müziği'nin usta sesi Gönül Yazar'ın yönetmen sevgilisi Rüzgar Mağden ilk kez konuştu...

Gönül Yazar'ın sevgilisi ilk kez konuştu

Kanal D'de ekrana "2. Sayfa" programına konuşan Rüzgar Mağden yönetmen olduğu için kamera arkasında olmayı sevdiğini ve ilk kez kamera önünde konuştuğunu ifade ederek Gönül Yazar'a olan hayranlığı ve aşkını itiraf etti.

Küçüklüğünden beri Gönül Yazar'a hayran olduğunu açıklayan Rüzgar Mağden; "Taş Bebek" filmini izledikten sonra annesine "Ben bu kadınla evleneceğim" dediğini söyledi.

İlişkilerini maddiyata bağlayanlara sert çıkan Rüzgar Mağden, "Bana ne mesaj yazanlar var. Kabul etsem onları ederdim. Ben Gönül Yazar'ı çok seviyorum. Bu aşkı maddiyata getirenlere, 'Hadi uleyn' diyorum." dedi. Evlerinin uzaklığından ötürü özlem çektiklerini söyleyen Gönül Yazar'a Mağden'den "Özlemden kuduruyoruz" yanıtı geldi.

Gönül Yazar'ı 'Seni iyi gördüm ama yanındakine dikkat et' diyenlere kızan Rüzgar Mağden, "Çok kıskançlar. İnsanlar yalnızlıktan kuduruyor" şeklinde konuştu. Gönül Yazar'ın haricinde başka ünlü isimlere de mesaj yazdığı iddiasını da yalanlayan Mağden, "Kedi uzanamadığı ciğere mundar der" yorumunu yaptı.

Gönül Yazar, "Ben ilişki lafını hiç sevmiyorum bizim için beraberlik diye bahsedin lütfen" diyerek yaşadıkları şeyin beraberlik olduğunu vurguladı.

Konular Gönül Yazar