Gülben Ergen: ’’Dokunmayın Hülya'ma’’

Göcek’teki bikinili görüntüleri eleştirilen Hülya Avşar’a eski rakibi Gülben Ergen sahip çıktı: “Bacağından ameliyat oldu, aylarca spor yapmadı. En kısa zamanda yine formunu yakalar.”

Gülben Ergen: ’’Dokunmayın Hülya'ma’’

Kilo alması normal

Kadın arkadaşlarıyla Göcek’te tatil yaparken görüntülenen Hülya Avşar’ın aldığı kilolar, bir haftadır magazin gündeminden düşmüyor. Köşe yazarlarının da dahil olduğu polemikte Avşar’a en büyük destek eski rakibi Gülben Ergen’den geldi. Uludağ’da kayak yaparken sakatlanan Avşar’ın son aylarda spor yapamadığının altını çizen Ergen, “Kilo alması çok normal” dedi.

Bacağından hamile

Ergen, “Hülya’ya telefon açıp, ‘Sen bacağından hamilesin’ dedim ve gülüştük. Aylardır spor yapamadı, ciddi bir ameliyat geçirdi. Kilo alması çok normal. O yüzden kimse laf söylemesin, kimse ona kilolarından dolayı dokunmasın. Onun en kısa sürede eski fit haline döneceğine inanıyorum. Artık spor yapabilecek duruma geldi çünkü” diye konuştu.
Bu halimle bile güzelim

Avşar, “Ben bu halimle bile çoğu genç kızdan, denize girmekten korkan onca sanatçıdan güzelim. Ayağımı kırdıktan sonra 6 ay hiç bir hareket ve spor yapamadım. 15 gün sonra bu kilolar gider” dedi.

Sema Eren /Hürriyet