Gülben Ergen nasıl tavlandığını hatırlamıyormuş!..

Bir radyo programına telefonla bağlanan Gülben Ergen, "Nasıl tavlanırsınız?" sorusunu, "Aa, 10 yıl öncesine bir gideyim, hatırlamıyorum ki... Ama üç güzel çocukla beni tavlamak çok zor olsa gerek. Üç çocuk tavla, beni tavlarsın o zaman" diye yanıtladı.

Gülben Ergen nasıl tavlandığını hatırlamıyormuş!..

Önceki gün Yasemin Şefik’in PAL FM’deki programına bağlanan Gülben Ergen, ‘Durdurun Dünyayı’ adlı yeni şarkısını tanıttı. Ergen, Ferdi Tayfur’un, “Ben bu sloganı 30 yıl önce meşhur ettim” sözlerine, “Elbet vardır bir bildiği” diyerek yanıt verdi

Kenan Doğulu’nun kendisine hazırladığı yeni şarkısı ‘Durdurun Dünyayı’ ve hakkında merak edilen soruları cevaplayan Gülben Ergen, Ferdi Tayfur’un “ ‘Durdurun Dünyayı Başım Dönüyor’ adlı bir şarkım, bir de filmim var. Hatta o filmimden Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı ‘Acı Hayat’ dizisi çekildi. Doyumsuz insanlar bunlar. Her şeye sahip olsalar da gözü doymaz. Gülben Ergen alt kadromda çalışmış bir insan, bütün gerçeği biliyor” açıklamasına yanıt verdi: “Ferdi Tayfur’un elbet vardır bir bildiği. Başımın üzerinde yeri var. Yani o kadar kıymetli ki, o kadar az ki böyle sanatçılarımız; Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Türkan Şoray o kadar önemli isimler ki, biz çömez kalıyoruz yanlarında. Biz onlar kadar satmadık ve biz onlar kadar derin yaralar açmadık Türk halkının gönlünde. Asla karşıt cevap vermem mümkün değil. Vardır bir bildiği, bir şeye küsmüştür, bir şeye kızmıştır, başkasına alınmıştır, sinirini benden çıkartıyordur. Çıkarsın ne istiyorsa, ne söylüyorsa söylesin.”

MAGAZİN SERVİSİ