Gülben Ergen sahnede mikrofonunu düşürdü!..

Tokat'ta düzenlenen festivalde dekolte kıyafetiyle sahne alan Gülben Ergen mikrofonunu düşürmesi üzerine imdadına korumaları yetişti..

Gülben Ergen sahnede mikrofonunu düşürdü!..

Tokat'ın Turhal ilçesinde 16.'sı düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan ünlü Sanatçı Gülben Ergen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen açılışların ardından şehir stadyumunda Ankaralı Namık ile Gülben Ergen sahne aldı. Erkanların sevilen ismi Murat Yeni'nin sunuculuğunu yaptığı konserde İlk olarak sahneye çıkan Ankaralı Namık, telefonlarının susmadığını ve magazincilerin kendisini "Sahneye Gülben Ergen mi erken çıkacak, siz mi çıkacaksınız?" diye aradığını ifade ederek, "Gülben Ergen Türkiye'nin assolisti olmuş Ankaralı Namık'ın assolist olsa ne olur ki? Ablamızdır, büyüğümüzdür saygı duyarız biz her zaman" dedi.

Bu arada sahneden inerek "Bana hoş geldin, demedin Gülben Ergen'e hoş geldin" diyerek organizatöre sitem eden Ankaralı Namık, ayrıca protokolde kendine yer ayrılmasını isteyerek Gülben Ergen'i izlemek istediğini kaydetti.

Ankaralı Namık'ın konserinin ardından kürsüye çıkan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ise Ankaralı Namık'ı eleştirerek topluma saygısı olmayan hiçbir sanatçıyı kabul etmeyeceklerini ve hiç bir sanatçıyı alkışlamayacaklarını ifade ederek böyle bir sanatçı olmasını istemediklerini söyledi.

Daha sonra sahneye çıkan ünlü Sanatçı Gülben Ergen ise hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı. Dekolte kıyafetiyle sahne alan Ergen mikrofonun düşürmesi üzerine imdadına korumaları yetişti. Sahneden inerek Turhallılarla buluşan Ergen, ayrıca hayranlarının fotoğrafını çekerek twitter'da paylaşacağını söyledi.

Bu arada ünlü Sanatçı Gülben Ergen'e çiçek ve plaket takdim eden Başkan Gözen, sözlerini yineleyerek, "Sanatçı gibi sanatçıları getirmeye gayret ediyoruz. Bazen yol kazaları olabilir ona gereken cevabı verdiğime inanıyorum" dedi.

Konserine yeni albümünden parçaları seslendirerek devam eden Ergen bir minik hayranın isteğini kırmayarak sahneye çıkardı. Minik hayranı Buse'yle kucaklaşan Ergen, korumalarının yardımı ile sahneden inerek konser alanından lüks bir ciple ayrıldı.

Konsere Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.