Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' açıklamaları

2009 yılında dağılan Hepsi grubunun üyelerinden Gülçin Ergül ile Eren Bakıcı arasında buzlar geçtiğimiz hafta içinde erimişti.

Gülçin Ergül'den flaş 'Hepsi' açıklamaları

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına canlı olarak bağlanan Gülçin Ergül, "Çok zor günlerden geçiyoruz. 11 yıl öncede kalmış bir olayın artık uzamasını anlamsız buluyorum. Eren, Instagram hesabından soru-cevap etkinliği gerçekleştirmiş. Benimle ilgili güzel temennilerde bulunduğu bana iletildi. İletişime geçmek istedim. Konuştuk, yeniden takipleşmeye başladık. Eren çok özeldir benim için. Daha sonra Yasemin ile de konuştuk. Eren ile Yasemin bu konuşmamızı Cemre'ye iletmiş. O da bir canlı yayında sesim ve şarkılarım hakkında beni mutlu eden bir yorumda bulunmuş. Kendisine teşekkür ediyorum. Ben gerçekten artık 11 sene öncesinde kalsın istiyorum artık böyle bir husumete gerek yok. Böyle bir adım attım." ifadelerinde bulunarak eski dostlarına zeytin dalı uzattı.

Müge Dağıstanlı'nın, "Mesela bir yardım balosunda, sahne teklifi gelse yanıtın ne olur? Hepsi Grubu ile sahneye çıkar mısın?" sorusuna Ergül, "Söz konusu yardımsa başka bir şey. Neden olmasın" yanıtını verdi.

Gruptan ayrıldığı için hiç bir zaman pişman olmadığını halen kararının arkasında olduğunu ifade eden Gülçin Ergül, kendi imkanlarıyla hazırladığı "Ferman" şarkısını müzikseverlerle buluşturduğunu da canlı yayında anlattı.