Günay Musayeva'dan Tolga Karel'e 'Cihangir' çağrısı

"Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan model Günay Musayeva, "Oğlum babasının varlığını, adını bilmiyor" ifadelerini kullandı.

Günay Musayeva'dan Tolga Karel'e 'Cihangir' çağrısı

Günay Musayeva, "Nişantaşı'nda muhabir arkadaşlarla karşılaştım. Kuaförden çıkmıştım. Gazetelere yansıyan gibi sert açıklamalar yapmadım. Eski eşimle ilgili uzun süredir ne basına ne yakın çevreme konuşmuyorum. Kendisine hiç bir dargınlığım, kızgınlığım yok." ifadelerini kullanırken 9 yaşındaki oğlu Cihangir'in "Baban nerede?" diye soran arkadaşlarına "Babam bulutların üzerinde" yanıtını verdiğini ifade etti.

"Bu yanıt benim içimi acıttı. Tolga'ya ulaşmak ve bunu söylemek istedim. Fakat ulaşamadım, geri dönüş alamadım. Benimle konuşmak istemeyebilir. Direkt Cihangir'in bakıcısıyla bağlantıya geçip oğlumuzla ayda bir de olsa videolu görüşmeler yapabilir. Cihangir onun varlığını bilse yeterli. Kendisini asla zorlamıyorum. Eğer içinden gelirse diyorum" şeklinde konuşan Günay Musayeva ekledi:

"Hiç bir beklenti içinde değilim. Onun arslan gibi bir annesi var. Babasının varlığını bilmesini istiyorum. Adını bile bilmiyor. Bazen sahte hesaptan Tolga'nın hesabına, çocuklarına bakıyorum. Oğlumun birbirinden tatlı kardeşleri var. Babasının varlığını bu yaşlarda öğrenmesini istiyorum. Blu çağında öğrenirse bu durum evladımız için bir travma olabilir. Kızının fotoğrafını 'İlk göz ağrım' notuyla paylaşmış. İçimi acıttı, ama öyle düşünmüş öyle takdir etmiş. Cihangir ile empati yaptığımda zor bir durum. Bir anne için de zor bir durum."