Güzide Duran Amerika'dan olaylı döndü!

Amerika’ya yerleşen Güzide Duran ve eşi Adnan Aksoy bir yıl aradan sonra ilk kez görüntülendi. İş adamı Aksoy, sinirlenerek “Kimse kalmadı da bizim gibi insanları mı çekiyorsun” diye ateş püskürdü.

Güzide Duran Amerika'dan olaylı döndü!
Vatan'dan Mesut Yılmaz'ın haberine göre eşi Adnan Aksoy’un iflas etmesiyle Türkiye’yi terk ederek Amerika’ya yerleşme kararı alan Güzide Duran, bir yıl aradan sonra ilk kez görüntülendi.

Eşiyle geldiği Nişantaşı’nda birçok polikliniğin bulunduğu bir binaya girerek iki saate yakın bir süre kalan Duran, geldiği gibi sessiz sedasız bir şekilde binadan ayrıldı. Çiftin ne için geldikleri merak konusu olurken, eski mankenin eşi Adnan Aksoy görüntülenmelerine bir hayli tepki gösterdi.

Fotoğraflarının çekildiğini fark etmesi üzerine çılgına dönen Aksoy, “Dışarıda kimse kalmadı da bizim gibi insanları mı çekiyorsun! Görüntülenmek için can atan insanları gidin de çekin kardeşim! Ne benim, ne de karımın fotoğraflarının çekilmesini istemiyorum” sözleriyle çıkıştı.

Eşinin bu serzenişi üzerine suskunluğunu koruyaran Duran ise, otomobiline binerek hızla bulunduğu yerden uzaklaştı. İkilinin kesin dönüş yapıp yapmadığı bilinmiyor.