HABERTÜRK MUHABİRİ SEDEF ŞENKAL DEMİR'İ DÖVDÜLER!!

Habertürk'ün bayan muhabiri maganda terörü yaşadı. Arabadan indirip saçlarından sürüklediler.

HABERTÜRK MUHABİRİ SEDEF ŞENKAL DEMİR'İ DÖVDÜLER!!

Habertürk Muhabiri Sedef Şenkal Demir, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada Aydoğdu Şener adlı trafik magandası ve sevgilisinin saldırısına uğradı. Bayan muhabir aracından çıkarılıp saçlarından sürüklendi.

Trafik magandalarının son mağduru Ajans Habertürk Muhabiri Sedef Şenkal Demir oldu. Demir, geçtiğimiz Cuma akşamı oğlunu yüzme kursundan aldı. Ardından da beraberinde bir yakını da bulunduğu halde özel otomobiyle evine doğru yola çıktı. Ancak Üsküdar Mahir İz Caddesi'ne geldiğinde, önünde park etmek için duran otomobili, sinyal vererek geçmek istedi.

Bu sırada arkadan gelen 34 GV 1608 Hundai marka otomobili kullanan Aydoğdu Şener, art arda korna çaldı. Ardından da Demir'in otomobilinin yanına durarak camı açtı ve beraberinde kız arkadaşı olduğu halde küfürler savurmaya başladı. Demir ise tepkisiz kalıp, yoluna devam etti.

SAÇLARINDAN ÇEKİP ARAÇTAN İNDİRDİ

Ancak Demir otomobiliyle Capitol Alış Veriş Merkezi'nin önündeki trafik ışıklarına geldiğinde sağ şeritte durdu. Şener de otomobiliyle peşinden gitti ve küfürler ile ağır hakaretlerini sürdürdü. Bu duruma tepki gösteen Demir'i saçlarından çekerek otomobilinden indirdi ve park halindeki bir otomobilin üzerine iterek, tekme tokat dövdü. Otomobilden inen sevgili de Demir'e tekme savurdu. İkili daha sonra kiralık olduğu öğrenilen otomobile binip kaçtı. Vücudunda kas zedelenmeleri olan Demir, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden aldığı darp raporuyla Doğancılar Polis Merkezi'ne giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

Trafik magandası, bir medikal firmasında çalıştığı öğrenilen Aydoğdu Şener, Cumartesi sabahı sevgilisiyle birlikte gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şener, görgü tanıklarının anlatımlarına ve MOBESE kayıtlarına rağmen suçlamayı kabul etmedi. Şener ve sevgilisi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Soruşturma evrakı ise Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.

gazeteciler.com