Hakan Yılmaz'dan 'çiş'li espri!...

Hakan Yılmaz, "Yahşi Cazibe"deki rol arkadaşı Hande Katipoğlu'nun köpeğinin Hülya Avşar'ın stüdyosuna işemesine esprili yaklaştı: "Ben de işemeye gideceğim!.."

Hakan Yılmaz'dan 'çiş'li espri!...

İstanbul Rotaract Kulüp üyelerinin, sanat ve medya dünyasında 2010’un en iyilerini seçtiği 10’uncu Rotabest Ödül Töreni, önceki akşam Point Hotel’de gerçekleştirildi. atv’de yayınlanan ve ’Yılın En İyi Komedi Dizisi’ seçilen ’Yahşi Cazibe’nin ödülünü almaya, dizinin oyuncuları Hakan Yılmaz ve Hande Katipoğlu geldi.

ÇOK ÇALIŞIYOR

Katipoğlu’nun dizide birbirinden ilginç sloganlarıyla tanınan ’Simge’ karakterini çok iyi canlandırdığını söyleyen Yılmaz, çalışma arkadaşını övgüye boğdu: "Hande’nin bu başarısını çok çalışmasına bağlıyorum. Bu yüzden de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı..." Katipoğlu, geçtiğimiz hafta, dizide de kucağından düşmeyen köpeğiyle birlikte Hülya Avşar Show’a katılmış ve köpeği canlı yayınlanan programda, stüdyoya çişini yapmıştı.

KIZIMLA İZLEDİK

Hakan Yılmaz, o sahneyi izleyip izlemediğini soran gazetecilere şu esprili yanıtı verdi: "Kızımla birlikte evde izledik. Haftaya ben de işemeye gideceğim!"