HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI

Yumuşak şeker pazarının en önemli oyuncularından Kervan Gıda'nın halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI

Şirket, halka arz işlemiyle 150.000.000 TL değerindeki mevcut sermayesini, 37.500.000 TL artırarak 187.500.000 TL'ye yükseltecek.

Mehmet Şükrü Başar, Fikret Başar, Mitat Başar, Burhan Başar, Fahrettin Çezik, Mahmut Koçum, Aydın Çelik ve Suat Erdem’in her birinin sahip olduğu 1.500.000 TL nominal değerli toplamda 12.000.000 TL nominal değerli 12.000.000 adet B grubu paylar da halka arz edilecek.

Fazla talep gelmesi halinde ek hisse satılacak

Fazla talep gelmesi halinde, Mehmet Şükrü Başar, Fikret Başar, Mitat Başar, Burhan Başar, Fahrettin Çezik, Mahmut Koçum, Aydın Çelik ve Suat Erdem’in her birinin sahip olduğu 750.000 TL nominal değerli toplamda 6.000.000 TL nominal değerli 6.000.000 adet A grubu payın B grubuna dönüştürülerek ek satışı gerçekleştirilebilecek.

1 TL nominal değerli paylar 8 TL ve 9 TL fiyat aralığından satışa sunulacak.

Halka arz öncesi Kervan Gıda'ya şok!

Televizyon ekranlarında halka arz olduklarını reklamlarla dile getiren Kervan Gıda hakkında yapılan şikayetler kafaları karıştırdı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Başar'ın sahibi olduğu Türkiye'nin en büyük yumuşak şeker üreticisi olan ve geçtiğimiz günlerde halka arzı onaylanan şeker devi Kervan Gıda hakkında sikayetvar.com ihbar sitesine yapılan şikayetler halka arz öncesi can sıkacak cinsten.

İşte sikayetvar.com sitesinde yumuşak şeker devi ile ilgili yapılan şikayetler...

"Titanyum dioksit kanserojen olduğu için Fransa'da ocak 2020 de yasaklandı, lütfen çocuklarımız yiyor bu şekerleri..."

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI

 

"Son kullanma tarihine daha 7 ay olan iki kutu jelibonun içinde ölü böcekler vardı. Kutunun köşelerinde kurtlar (birden fazla) ve kutunun içindeki bir jelibonun üzerinde arı yavrusuna benzer kanatlı bir hayvanın ölüsünü görünce zaten iğrenip kapattım hemen. Bu yiyecekleri çocuklar yiyor."

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI - Resim : 2

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI - Resim : 3

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI - Resim : 4


"Böyle bir marka nasıl bu kadar büyük ihmaller yapabilir aklım almıyor. İnsanları hastalığa sürüklüyorsunuz bunun hesabını kim verecek? Resmen böcek jelibonun içinde kalmış Kervan gıdaya bu tarz bir şey yakıştıramadım. Artık yemem. Nasıl bir ortamda yapılıyorsa Jelibon içinde böcek var. Bunu çoluk çocuğumuza yediriyoruz bu kadar denetimsizlik içler acısı..."

 

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI - Resim : 5


"5M Beylikdüzü marketteki kurulu makinenizden şekerleme almak istedik. Makinedeki şekerler kaya gibi yenmeyecek durumda seçili ürünlerden içinde kalmamış. Verdiğimiz para boşa gitti. Şikayetimizi Migros'a da bildirdik. Değişen bir şey olmamış. Makinenin en azından haftalık kontrolü yapılabilinir. Bebeto marka almamaya karar verdik. Ürünler bayatlamış ve ilgilenenler yok."

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI - Resim : 6

Geçtiğimiz haftalarda şirketin Genel Müdürü Burhan Başar yaptığı açıklamada "Hali hazırda 85 ülkeye ihracat yapan ve ABD, İngiltere, Almanya ve Rusya'da şirketleri bulunan şirketin halka arzdan elde edeceği kazancı yine büyüme odaklı değerlendireceğini Kervan Gıda markaları Bebeto'nun ABD ve Avrupa pazarında önemli bir noktaya geldiğine dikkat çekiyor" diye açıklama yapmıştı.

Halka arz olacak Kervan Gıda hakkında yapılan bu denli ciddi şikayetlerin nasıl son bulacağı arz öncesi merak konusu oldu.

HALKA ARZ OLAN ŞEKER DEVİNİN ÜRÜNÜ OLAN BEBETO'DAN BÖCEK ÇIKTI İDDİASI - Resim : 7

Kervan Gıda ile ilgili tüm şikayetlere https://www.sikayetvar.com/kervan-gida adresinden ulaşabilirsiniz.