Haluk Bilginer yine şaşırttı

"Oyuncuların çoğu yavşaktır" diyerek polemik başlatan Haluk Bilginer şaşırtmaya devam ediyor.

Haluk Bilginer yine şaşırttı

Oyuncuların çoğu yavşaktır" diyerek polemik başlatan Haluk Bilginer, kendisine "Yavşak" diyen tiyatrocu Hilmi Bulunmaz'a kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle ihtarname göndermesi şaşkınlık yaşattı.

38 yıllık tiyatrocu Hilmi Bulunmaz bu konuda şöyle konuştu:

"Haluk kardeşim oyuncuların çoğu yavşaktır dediğin zaman hem insanları töhmet altında bırakıyorsun hem de cezadan kurtulursun. Bu yaptığın esnaf zihniyeti. 'Haluk kardeşim sen yavşaksın' diyerek sitemde yazdım. O da rahatsız oldu ihtarname gönderdi. İhtarname gönderse de geri adım atmayacağım. 500 bin TL ceza da gelse o yavşak kelimesini sitemden kaldırmayacağım. Birileri bu adama dur demesi gerekiyordu ben dedim. İhtarname ne demek sopanın ucunu gösterdim ha demek. İhtarnameden sonra savcılık suç duyurusu olur. Ondan sonra mahkeme başlar ben hepsine hazırlıklıyım."

Kan uyuşmazlığı var

"Bundan sonra anlaşmamız imkansız" diyen Bulunmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir Vahdettin'le Mustafa Kemal Atatürk nasıl anlaşırsa bizim de bundan sonra anlaşmamız olanaksız. Aramızda kan uyuşmazlığı var. Benim gözümde bir saygınlığı yok. Haluk Bilginer'in oyunculuğu tekdüze ve oyuncu esnafına bir şey katmadığını düşünüyorum. Bilginer'e, Ali Poyrazoğlu da çok güzel bir cevap verdi ama ona ihtarname gönderdiğini sanmıyorum. Beni küçük lokma görmüş olabilir."

Okan Işık