Hande Soral: "Gelinlik giymeden evleneceğim"

"Biz Size Döneriz" filminin galası renkli görüntülere sahne oldu. Başrol oyuncusu Hande Soral, evlilik itirafına bulundu. Soral, “Gelinlik heyecanım yok. Gelinlik giymeden evleneceğim” dedi.

Hande Soral: "Gelinlik giymeden evleneceğim"
Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre başrollerini Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir, Fırat Albayram, Tarık Ündüz, Tuğçe Kurşunoğlu ve Ceyda Kasabalı’nın paylaştığı ‘Biz Size Döneriz’in galası önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.

Çağlar Ertuğrul, filmdeki dans sahneleriyle ilgili “Dans sahnelerinden haberim yoktu, kamera çekmeye devam ediyormuş o sırada” dedi.

İsmail Demirci ile evliliğe giden bir ilişkisi olan Hande Soral, “Çok kez gelinlik giydim. Gelinliğe karşı hiçbir şey hissetmiyorum ve heyecanım da yok. Herhalde düğünümde de giymeyeceğim. Gelinlik giymeden, bu yaz evleneceğim” dedi.

Hande Soral: "Gelinlik giymeden evleneceğim"

Fırat Albayram ile sete ara verip evlenen Ceyda Kasabalı, “Fırat’la sette sevgili olduk. Yönetmenimiz sete bir gün ara verdi, evlendik” dedi. Geceye bir kürkle katılan Aslı Hünel, “Yenilebilen hayvanların kürkünü giymeyi tercih ediyorum. Koyun kazaklarda kullanılıyor mesela onun gibi” diyerek üzerindekinin gerçek olmadığını belirtti.