Harika Avcı hakkında yeni iddialar

Sanatçı Harika Avcı'nın zor günler geçirdiği ve Avcı'nın, İstanbul Kartal'da bir pansiyon odasında yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Harika Avcı hakkında yeni iddialar

Harika Avcı sosyal medya hesabından bu iddiayı yalanlamıştı.

YouTube'da yayınlanan "Magazin Noteri"nde usta gazeteci Ali Eyüboğlu basına yansıyan bu haberi yorumlarken çok konuşulacak yeni iddiaları dile getirdi.

Eyüboğlu, "Harika Avcı'nın bendeki numarası tarih oldu. Onu tanıyanları aradım. Onlardan biri yıllarca birlikte çalıştığı kuaför Sadık Bekar... Sadık'a da 7-8 aydır gitmiyormuş. Belli bir harcama yapmış; 'Ödeyeceğim' deyip ödememiş. 2-3 bin lira gibi bir borç galiba. Tanışıklıkları 25-30 yıl kadar çok eski. Sonra ödeyeceğim demiş, telefonlarına çıkmamış. Hatta son gittiğinde yanında sevgilisinin ona tahsis ettiği korumaları bile varmış. Fakat sevgilisi ona alkolü yasaklamış olmasına rağmen o banyoda, mutfakta su şişesinin içine koyup kafayı buluyormuş. Yıllardır çalışmıyor, bir geliri yok. Harika Avcı'yı tanıyan sanatçılar arasında 'Harika Avcı için bir kampanya başlatalım' gibi konuşmalar başlamış. İnsanlar böyle düşündüğüne göre bir ekonomik çöküş söz konusu. Bir gece mi düzenlerler, nasıl bir kampanya olur bilemiyorum." ifadelerinde bulundu.