Hasan Denizyaran 'Yalnız Kurt' heyecanını anlattı

Cuma günü atv ekranında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" dizisinin başrol oyuncularından Hasan Denizyaran; "İzleyicileri, dikkatli izlediklerinde yakalayacakları bir sürü detay bekliyor" dedi.

Hasan Denizyaran 'Yalnız Kurt' heyecanını anlattı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Yalnız Kurt'u tercih etmesinin sebepleri arasında projenin aksiyon olması, yakın dönem siyasetini konu alması ve Osman Sınav imzası taşıması olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu Hasan Denizyaran "Karakter rolü olduğu için oyunculuğuma ve kariyerime büyük katkı sağlayacağını düşündüm. Yoğun bir hazırlık sürecim oldu. Diyet yaptım, spor ve dövüş sanatları eğitimlerimin yanı sıra günümün büyük bölümünü oyuncu koçumla çalışarak ve rolüme hazırlanarak geçirdim" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak olan dizide, yaşanan darbeler, cinayetler, anarşi ve terör olayları ele alınacak. Tanıtımlarıyla büyük ilgi gören Yalnız Kurt'un oyuncu kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un oturduğu dizinin yapımcısı ise Osman Sınav.